Bojana Ostervuh

"Naučila sam kako staviti sebe na prvo mjesto."

“Bila sam uvjerena da baš ništa ne pristaje mojoj okrugloj figuri, pa godinama nisam odlazila u dućan s odjećom. Uklonila sam sva ogledala sa zidova u svojoj kući koja su pokazivala više od mog lica u odrazu i zbog kojih bih se osjećala loše.”

Bojana Ostervuh

Pozdrav, ja sam Bojana i ovo je priča o mojoj transformaciji.

Godine ubrzanog života svakako uzimaju danak. Čak i djeca, obitelj i posao koji vas vuku u različitim smjerovima i svojim očekivanjima dovode do neminovnog zanemarivanja sebe i svojih potreba. Loša prehrana i nedostatak kretanja doveli su me do prekomjerne težine, koja se s godinama samo povećavala. Svoje tijelo sam jednostavno mrzila.

 

Bila sam psihički pod stresom i krajnje nesigurna.

Zato sam se počela povlačiti u sebe i skrivati od ljudi.

Bila sam uvjerena da baš ništa ne pristaje mojoj okrugloj figuri, pa godinama nisam odlazila u dućan s odjećom. Uklonila sam sva ogledala sa zidova u svojoj kući koja su pokazivala više od lica u odrazu i zbog kojih bih se osjećala loše.

Sjećanje na vremena prije transformacije

 

Željela sam se osjećati bolje u svom tijelu, pa sam odlučila nešto promijeniti.

Probala sam mnoge dijete koje su mi jako ograničavale ili otežavale prehranu, te trošilo ogromne količine novca na razne praškove i druge pripravke koji su obećavali bržu probavu i veći osjećaj sitosti. Naravno, rezultata nije bilo pa sam brzo odustala od dijeta, a praškovi su odletjeli u kantu za smeće. Bila sam stvarno očajna.

Onda sam jednog dana na Facebooku primijetila prilog Linea Snell centara. Zbog loših iskustava vjerojatno bih ga lako preskočila da se u njemu nije pojavila prijateljica. Stečeni osjećaj povjerenja uvjerio me da nazovem Lineu i dogovorim termin za prve besplatno savjetovanje.

Spoznala sam da se osjećam krivom dodatno je pogoršalo moje samopouzdanje. Kad sam na prvim mjerenjima u centru ustanovila da već imam više od 108 kilograma, terapeutica i ja smo odredile precizan plan kako se nositi s viškom kilograma.

Nakon razgovora s terapeuticom, morala sam priznati da veliki dio mog problema proizlazi iz loših prehrambenih navika. Hranila sam se izrazito nezdravom i kalorijskom hranom, a i obroci su mi bili neredoviti.

Gospođa Bojana tijekom 25-minutnog, individualno prilagođenog treninga u Thermoslimu

 

Terapeutica me naučila sve o uravnoteženoj prehrani.

Upoznala me s dobrim alternativama mojim nezdravim grickalicama i potaknula me da redovito jedem. Prijateljski, profesionalan i individualan pristup motivirao me da odmah promijenim svoje prehrambene navike. Novi način prehrane, za razliku od krutih dijeta, nije mi predstavljao problem. Dala mi je veliku raznolikost, a ujedno sam znala da unosim kvalitetne tvari u svoj organizam, pa sam počela istinski uživati ​​u hrani.

Nakon treninga uvijek slijedi Bodywarm sauna

 

Drugi dio terapije bilo je vježbanje.

Nisam baš neki entuzijastični sportaš, ali vježbanje u Linea Snelli mi jako odgovara. Program se sastoji od 25 minuta individualno prilagođenih vježbi i 15 minuta njegovanja i učvršćivanja kože u sauni Bodywarm. Nakon svakog posjeta centru moje je blagostanje na vrhuncu, puna sam energije i osjećam se jednostavno preporođeno. Atmosfera u centru uvijek je ugodna, a terapeutice su uvijek na raspolaganju za dodatnu motivaciju i razgovor.

 

Tijekom 10 mjeseci posjeta Linea Snelle izgubila sam čak 24 kg i 93 cm u obujmu.

Moj konfekcijski broj se smanjio s 56 na 42. Moje olakšanje, zahvalnost i osjećaj pobjede može zamisliti samo netko tko se godinama bori s prekomjernom težinom. Svakodnevne obveze obavljam puno lakše i s više energije, ponovno sam objesila ogledala na zidove i što je najvažnije – ponovno se osjećam samouvjereno u vlastitoj koži!

Od konfekcijskog broja 56 do 42!

 

Lijepa sam sama sebi i opet volim sebe!

Naučila sam sebe staviti na prvo mjesto! Bolji odnos prema sebi odražava se i na odnos prema drugima. Prijatelji su rekli da sreća zaista sija iz mene, a moja obitelj impresionirana je mojim pozitivnim pristupom životu.

Terapeutice Linea Snelle naučili su me živjeti na drugačiji način. Način koji uz relativno malo vremena, financijskih i drugih odricanja uvelike poboljšava kvalitetu mog života i omogućuje mi da više uživam u malim životnim radostima.

Preporučujem!

 


 

Osjećate li i vi da je došlo vaše vrijeme za promjenu? Trebate li prijatelja na putu do cjelovite transformacije? U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i mazimo Vašu DUŠU.

Radimo zajedno za vaše zajamčene REZULTATE i slavimo vaše USPJEHE. Ponekad čak i plačemo zajedno. Još bolje, smijemo se sve češće i veselimo se tvojoj transformaciji.

Uporabljene terapije:

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!