Thermodeka

Trostruki učinak za zdravlje i ljepotu

Vaša koža voli toplinu! Toplinom pomažemo koži da se opusti, zacijeli i očisti. U Linea Snelli koristimo razne metode i terapije za mršavljenje, oblikovanje tijela, uklanjanje celulita i regeneraciju kože pomoću topline.

Thermodeka je sastavni dio paketa “Snelly Star” za kojeg trenutno možete ostvariti poseban popust! Saznajte više o TRENUTNOJ PROMOCIJI

Kontrolirano zagrijavanje tijela za željene rezultate

Dok opušteno ležite, obučeni u termo jastuk, atmosfera oko vašeg tijela se kružnim pokretima zagrijava infracrvenom toplinom na ugodnu temperaturu. Za održavanje stalne temperature brine uređaj koji pokreće termo jastuk. Terapeut Linea Snelle regulira razinu prema specifičnim potrebama vašeg tijela. Ovisno o Vašim željama, možemo se fokusirati na konkretnije dijelove tijela kao što su trbuh, prsa, bedra i stražnjica.

Terapija u termo jastuku idealna je za detoksikacijske, anticelulitne i pročišćavajuće postupke njege. Osjećaj osobe nakon terapije je izrazito blag jer potiče detoksikaciju organizma i smanjenje volumena, a istovremeno hrani kožu i utječe na njezinu bržu regeneraciju.

Tijekom zahvata na kožu dodatno nanosimo ciljane kozmetičke proizvode koji ubrzavaju metabolizam i znojenje, poboljšavaju tonus te time dodatno doprinose bržem oblikovanju tijela. Termo jastuk također pomaže kod cirkulacije krvi, ublažava bolove, otklanja upale, snižava krvni tlak, usporava starenje i otklanja umor.

Trostruki učinak: zdravlje, mršavljenje i uklanjanje celulita

 

  • Liječenje tijela i opuštanje uma

Tijekom terapije termo jastukom pokrenut će se procesi koji će ubrzati metabolizam u tijelu, čime se povećava stupanj detoksikacije, pa će više otrovnih tvari napustiti vaše tijelo u kraćem vremenu nego inače. To može biti izvrsna osnova za početak potpune detoksikacije organizma. Naravno, s jelovnika će biti potrebno izbaciti i prerađenu hranu s puno šećera i soli. U tome će vam pomoći i terapeuti centara Linea Snell, gdje svakog pojedinca tretiramo holistički i istinski smo usmjereni na njegov napredak.

 

  • Smanjenje opsega struka

Gubitak kilograma i ozdravljenje cijelog tijela u većini slučajeva idu ruku pod ruku. Kada ubrzamo neke od ključnih funkcija tijela (poput uklanjanja vode znojenjem, krvotoka, rada limfnog sustava…), ono se istovremeno obnavlja i detoksificira. Dio ove detoksikacije uključuje i uklanjanje viška masnoće. Zagrijanost tijela utječe i na ubrzanje otkucaja srca, što pridonosi bržem topljenju masnih zaliha. Na sreću, salo prvo počinje nestajati tamo gdje ga ima previše, odnosno na dijelovima tijela gdje nam najviše smeta. Stoga će se prvo pojaviti rezultati npr. na opsegu struka.

 

  • Uklanjanje celulita

Celulit ili narančina koža samo je djelomično uzrokovana nakupljanjem masti u tijelu. Nažalost, eliminirate li izvor masnoće tako da se počnete zdravije hraniti, celulit neće nestati sam od sebe. Zato se i žene inače savršene figure često bore s problemima uklanjanja celulita s najproblematičnijih dijelova tijela.

Tijekom procesa ciljanog zagrijavanja tijela termo dekom na kožu se nanose odabrani kozmetički proizvodi koji ubrzavaju metabolizam i znojenje, poboljšavaju tonus i time dodatno doprinose bržem oblikovanju tijela. I u tom slučaju rezultati će najprije biti vidljivi upravo tamo gdje ih najviše želite: na bedrima i stražnjici.

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!