Zagreb – JUG

Posjetite nas u Linea Snella centru na lokaciji Zagreb zapad. Terapeuti Linea Snella pobrinut će se za Vašu VITKU LINIJU, zdravlje i izvrsno raspoloženje.

Zagreb - JUG

Linea Snella - Zagreb JUG
Radno vrijeme
 • 12:00 – 20:00
 • 7:00 – 15:00
 • 12:00 – 20:00
 • 12:00 – 20:00
 • 7:00 – 15:00
Upoznajte Snelly tim Zagreb – JUG
 • Božena Mlinarić

  Vlasnica i voditeljica centra – Zagreb jug

  “Otvoriti svoju Linea Snellu dugo je bio moj san, moja želja koja se konačno ostvarila u 41. godini života. Nemojte nikada prestati vjerovati u sebe, odustajati od svojih snova, planova i želja. Možete ostvariti sve ono što želite, ali ne čekajte sutra, ne čekajte prvi u mjesecu, ne čekajte da prođe kišan dan… Krenite odmah, danas. Linea je posebno mjesto osmišljeno od strane stručnjaka baš za žene, kako bi uživale, smanjile kilograme, centimetre i tako postale sretnije, poletnije, snažnije i samopouzadnije. Linea je prava ženska oaza. Uz naš stručan tim Snellica ostvarit ćete prvi veliki korak prema zdravijim, boljim i kvalitetnijim životnim navikama. Pozivam te da dođeš, probaš i uvjeriš se u jedinstvenu i moćnu metodu Linee. Dođi i osvijesti svoje zelene misli, probudi unutarnju ljepotu, podigni snagu i energiju, budi nova ti, budi sretna… Linea te čeka!”

 • Jasmina Kršić

  Terapeutica centra – Zagreb jug

  “Prije nešto više od godinu dana, odluka da napravim nešto za svoje tijelo i um te poboljšam kvalitetu života dovela me do Linea Snelle. Upisala sam jedan od programa i oduševila se svojom promijenom u najbolju verziji sebe u čemu su mi pomogle iznimne osobne terapeutice. Oduševljena rezultatima koje sam postigla, metodom i načinom rada te posebno odnosom prema klijenticama i predanosti terapeutica u postizanju ciljeva klijentica odlučila sam promijeniti svoju dosadašnju karijeru i postati dio tima Linea Snelle. Želim zahvaliti vlasnici Linea Snella jug što mi je pružila priliku da postanem dio tima Snellica i da pomognem svim ženama na njihovom putu da ostvare svoj cilj i postanu najbolja verzija sebe. Iz vlastitog iskustva, želim poručiti svim ženama da je njihov cilj ostvariv. I zato dodite u našu zelenu oazu i učinite najbolju stvar za sebe, a mi ćemo vam u tome pomoći na svakom koraku i svake minute.”

 • Iva Domitran

  Terapeutica centra – Zagreb jug

  “Danas sam ponosna na sebe, a zato ću se vratiti malo u prošlost. Odrasla sam u ovisničkoj obitelji. Ono što je djetetu najpotrebnije ljubav, mir, stabilnost a u pubertetu poštovanje i uvažavanje nisam dobila. Dugo mi je trebalo da shvatim da sam sama. Na duži i teži način, bez podrške, usmjeravanja od strane roditelja ja sam našla svoj put. Danas s 45 godina točno znam što želim i kuda idem. Taj put i energija koju sam počela pratiti doveo me do Linea Snelle. Moj put je sport, rad na sebi s puno uspona i padova, disciplina i sve suprotno od onoga s čime sam odrastala. Život je borba svaki dan ali cilj treba biti jasan zato mislim da ću svojim iskustvom pridonijeti radu sa ženama koje traže svoj put, oazu mira i bolji život. To je i moto Linea Snelle, poboljšanje kvalitete života. Mislim da me sve što sam prošla dovelo na mjesto gdje trebam biti gdje cu biti zadovoljan zaposlenik, dobar terapeut i svakim danom sve bolji čovjek te takvu energiju prenojeti na naše klijentice u Snelli i biti im potpora na putu u bolji i zdraviji život.”

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!