Thermoslim

Želite postići izuzetne rezultate u mršavljenju i gubljenju obima na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bokovi, stražnjica i bedra? Želite promjenu, ali zbog svakodnevnih obaveza nemate vremena za vježbanje? Osjećate li da vaša težina ostaje ista unatoč redovitom vježbanju? Želite poboljšati elastičnost kože, tonus i ubrzati metabolizam?

Thermoslim je sastavni dio paketa “Snelly Star” za kojeg trenutno možete ostvariti poseban popust. Saznajte više o TRENUTNOJ PROMOCIJI

 

Koje su prednosti terapije Thermoslim?

 

Izgubiti težinu i težinu, poboljšati tonus, elastičnost kože i ubrzati metabolizam.
Individualno prilagođen program i vježbe uz praćenje napretka u realnom vremenu uz pomoć mjerenja.
Postignite najučinkovitiji rezultat i vidljive promjene u mršavljenju i volumenu u najkraćem vremenu.
Posvetite samo 20 do 25 minuta vježbanju i tako bolje iskoristite svoje slobodno vrijeme.

 

Koji su učinci terapije?

Tijek vježbanja:

  • Vježbe u thermoslimu odvijaju se u izoliranoj komori, na konstantnoj temperaturi od 37°C i pod utjecajem infracrvenih zraka.
  • Vježba se izvodi ležeći na leđima, boku i trbuhu, bez nepotrebnog opterećenja kralježnice i zglobova.
  • Izvođenje vježbi cijelo vrijeme prati i kontrolira terapeut, bez obzira na pomoć LS aplikacije koja omogućuje kontrolu svakog pojedinog pokreta i pravilno izvođenje vježbi.
  • Zbog posebnih tjelesnih uvjeta (temperatura 37 °C i infracrvene zrake) vježba se samo 20 do 25 minuta, što znači veliku uštedu vremena s obzirom na to da inače tijelu treba prosječno 30 minuta samo za zagrijavanje. Zagrijavanje je potpuno eliminirano jer infracrvene zrake dubinski zagrijavaju tkivo.

Zašto po metodi Linea Snella® gubimo 3 do 4 puta više masti nego tijekom normalne aktivnosti?

Masnoća je toplinski izolator koji tijelu omogućuje održavanje temperature od 37°C, prijeko potrebne za normalno funkcioniranje unutarnjih organa, a time, naravno, i za naš opstanak. Što više masnoće imamo, sagorijevamo manje kalorija, jer smo bolje izolirani i znatno manje truda je potrebno za održavanje tjelesne temperature.

Ljudsko tijelo izloženo hladnoći ne samo da smanjuje korištenje masnoća kao izvora energije, već naprotiv, omogućuje njihovo nakupljanje radi bolje izolacije. No vrijedi i obrnuto: ako je ljudsko tijelo izloženo toplini, količina masti se smanjuje jer više nije potrebna za toplinsku izolaciju.

Osim toga, kada se bavimo nekom tjelesnom aktivnošću (gdje se stvara toplina u tijelu), rezerve masti se dodatno smanjuju, jer tijelo ne rasipa toplinu proizvedenu radom mišića.

Kombinacija infracrvenih zraka i aktivnog vježbanja također je jedina prirodna, znanstveno dokazana metoda koja omogućuje lokalizirano smanjenje potkožnog masnog tkiva. Prije otkrića ove tehnologije mogućnost lokalnog mršavljenja smatrala se čistom utopijom.

Svi aparati u Linea Snell centrima europskog su porijekla i zadovoljavaju najzahtjevnije standarde.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!