Zagreb – ZAPAD

Posjetite nas u Linea Snella centru na lokaciji Zagreb ZAPAD. Terapeuti Linea Snella pobrinut će se za Vašu VITKU LINIJU, zdravlje i izvrsno raspoloženje.

Zagreb - ZAPAD

Linea Snella - Zagreb ZAPAD
Radno vrijeme
 • 12:00 – 20:00
 • 7:00 – 15:00
 • 12:00 – 20:00
 • 12:00 – 20:00
 • 7:00 – 15:00
Upoznajte Snelly tim Zagreb – ZAPAD
 • Helena Fjorović

  Vlasnica centra – Zagreb zapad

  “Želim se zahvaliti svim klijenticama na povjerenju koje nam dajete čim kročite u Linea Snellu i hvala što vjerujete da će ishod biti najbolji mogući za vas, hvala vam što ste uporne i odane same sebi. Hvala što ne odustajete niti kad je teško i kad zapnete ipak se krećete prema cilju! Uz naše divne osobne terapeutice, učinit ćemo da svaki vaš cilj bude ostvaren, a da se pri tome osjećate ženstveno, jednistveno i divno, jer takve i jeste! A Vi, koje još niste bile u našoj zelenoj oazi, kreiranoj samo za žene, pozivam Vas da dođete i otkrijete zašto svi hrle u Linea Snellu. Hvala vam SVIMA od srca i vidimo se!”

 • Silvija Vrbnjak

  Voditeljica centra – Zagreb zapad

  “Strast prema uljepšavanju i njezi ženskog tijela usavršila sam školovanjem za kozmetičarku. Korak dalje odveo me u zelenu oazu gdje kvalitetna usluga znači sebe staviti na raspolaganje svojim klijenticama. Osluškujući Vaše potrebe uz učikovit i temeljit put do dugotrajnih rezultata – to je Linea Snella, a na tom putu smo zajedno!”

 • Monika Stipić

  Terapeutica centra – Zagreb zapad

  “2021. godine stigla sam u salon Linea Snella (Vitka linija), kao studentica vesela duha. Nakon mnogo truda i rada, koje sam uložila u motiviranje i potporu žena u ostvarenju njihovih ciljeva, shvatila sam da me ovaj posao ispunjava i čini me sretnom. Nakon studiranja Helena mi je pružila priliku da postanem najboljom verzijom sebe. Ovim putem želim poručiti svim ženama kako je sve moguće i da je samo nebo granica, kao i da će se trud i rad uvijek isplatiti, samo treba vjerovati u sebe.”

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!