Bodywarm

Posljednji korak do savršenog tijela i blagostanja

Jeste li već učinili sve što je u vašoj moći kako biste eliminirali višak kilograma?

Bodywarm je sastavni dio paketa “Snelly Star” za kojeg trenutno možete ostvariti poseban popust! Saznajte više o TRENUTNOJ PROMOCIJI

Poboljšali ste svoje prehrambene navike, počeli vježbati, ali onaj zadnji sloj celulita još uvijek postoji?

Bojite li se da ćete se nakon skidanja suvišnih kilograma suočiti s opuštenom i opuštenom kožom?

Možda ste već uspješno smršavili, ali se opušteni “višak” kože odbija prilagoditi novom obliku vašeg tijela?

Ako ste na bilo koje od navedenih pitanja odgovorili s “DA“, u Linea Snell centrima imamo idealno rješenje za Vas, uz Bodywarm terapiju.

Što je Bodywarm terapija?

Bodywarm terapiju centara Linea Snell nazivamo i pasivnim oblikom mršavljenja. Sve što od Vas zahtijeva je da se udobno smjestite u ergonomski oblikovan ležaj Bodywarm uređaja i uživate u opuštanju koje će blagotvorno djelovati na Vaše tijelo i cjelokupno blagostanje.

Tisućama godina čovječanstvo je koristilo povišenu temperaturu i vlažnost okoliša za liječenje i prehranu tijela. Bodywarm terapija koristi ove stare principe na prirodan, ali najoptimalniji i najmoderniji način. U kontroliranoj atmosferi zagrijavamo Vaše tijelo do 37°C, povećavamo vlažnost okoline, kožu „tretiramo“ ozonom i eteričnim uljima, a kao dodatak opuštanju i cjelovitim rezultatima mazimo Vas terapijom bojama.

Glavne komponente Bodywarm terapije za pasivno mršavljenje

 

  • Terapija ozonom

Vjerojatno ste čuli za ozon, koji nas štiti od UV zraka visoko u atmosferi. I također da ljeti, kada je njegov sadržaj u zraku povišen, može biti štetan. Moramo zapamtiti da nije sam ozon štetan, već otrovne tvari koje se na njega vežu. U ozonoterapiji u centrima Linea Snell koristimo se ljekovitim djelovanjem ovog plina koji je u osnovi samo drugačiji oblik kisika (O3).

Kada se znojimo, pore na koži se otvaraju, omogućujući ozonu da lakše prođe u kožu. Fleksibilnije krvne stanice zasićuju tkivo kisikom i taj učinak traje nekoliko dana nakon terapije. Ozon potiče eliminaciju toksičnih tvari i bakterija iz tijela te povećava antioksidativne funkcije tijela. Vaša koža postaje fleksibilnija, čvršća i zdravija čak i dugoročno.

 

  • Vlažnost okoline

Povećanjem količine vode (vlage) u kontroliranoj atmosferi ozonske komore omogućujemo otvaranje pora kože i lakše prihvaćanje ozona i eteričnih ulja. Ujedno revitaliziramo kožu i omogućujemo eliminaciju površinskih masnoća i otklanjanje toksičnih tvari.

 

  • Eterična ulja i aromaterapija

Baš kao i zagrijavanje kože, korištenje eteričnih ulja nije ništa novo za čovječanstvo. Svjedočanstva uljnih terapija u povijesti mogu se pronaći na većini kontinenata svijeta. Eterična ulja liječe kožu i dugotrajno je vlaže jer se u njoj zadržavaju duže od vode i štite je. Osim toga, njihov miris osigurava dodatni ugodan osjećaj tijekom i nakon terapije.

 

  • Kromoterapija ili terapija bojama

Kromoterapija je odavno jedna od popularnih metoda alternativnog liječenja. U centrima Linea Snell koristimo ga kao dodatak nekim terapijama. Naše posjetiteljice su izuzetno zadovoljne činjenicom da znamo kako bojama povećati sklonost uma za opuštanje. Osim toga, pod utjecajem boja koža je podložnija uklanjanju otrovnih tvari i masnoća. Poticanje osjetila bojama također je odličan sastojak koji nam pomaže da se tijekom terapije potpuno opustimo i zaboravimo na užurbanost svakodnevice.

Kakvi su učinci Bodywarm-a?

Budući da je Bodywarm terapija neinvazivna, u kojoj fizička spremnost ne igra nikakvu ulogu, može se propisati gotovo svakome. Najbolje rezultate imaju klijenti kojima je potreban samo završni tretman za oblikovanje tijela nakon završene neke druge aktivne terapije Linea Snell centara.

Bodywarm terapiju najbolje je preporučiti klijentima nakon aktivnih terapija Thermoslim, Thermobike ili vibracijskim treningom.

Svi uređaji i aparati koji se koriste u Linea Snell centrima su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!