O Linea Snelli

Samo dva sata tjedno mogu vam promijeniti život. To je obećanje Linea Snelle.

Što kada se spoje talijanski smisao za lijepo i estetiku, europski standard izvrsnosti, najmoderniji estetski pristupi i više od 39 godina iskustva na najzahtjevnijim tržištima? Metoda Linea Snella®, koja se smatra jednom od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela u svijetu. Tisuće zadovoljnih žena, u više od 120 centara diljem svijeta, već su uspješno transformirale svoja tijela i poboljšale kvalitetu života holistički, bez gladovanja i ekstremnih fizičkih napora.

 

Linea Snella olakšava tamo gdje se može olakšati.

U našoj zelenoj oazi ste VI na prvom mjestu. Istovremeno, individualno vas prati tim trapeutica s svim potrebnim znanjima i praktičnim savjetima.Vrijeme koje provodite u Linei Snelli osim brzoj i učinkovitoj transformaciji vašeg tijela, namijenjeno je i odmoru od svakodnevnih izazova, stresa i briga. Posvetite ga samo SEBI.

Zdrav način života i jačanje kontakta sa samim sobom najbolja su protuteža stresu, iscrpljenosti, tjeskobi i preopterećenju. Linea Snella je stoga mjesto umjerenosti. Mjesto gdje je sve usmjereno na dobar kontakt sa samim sobom, ovdje i sada.

 

U Linei Snelli transformiramo tijelo i jačamo kontakt sa samim SOBOM.

Linea Snella stoga nije mjesto TV ekrana za naše omiljene serije, koje nas tjeraju da se otrgnemo i robotski odradimo vježbu. Naprotiv… u Linei Snelli neprestano jačamo kontakt sa samim sobom, jačamo samosvijest. Naše mame na treninge dolaze same, bez djece, au svojim napornim tjednima, kada teško usklađuju obiteljske i poslovne obveze, planiraju odvojiti barem 2 sata posvećena sebi, kada jednostavno mogu biti – svoje.

Što god činili, činimo to svjesno, u dodiru s ovdje i sada. Pažljivo. Tako se u procesu snižavanja i reguliranja zdrave tjelesne težine upoznajemo i istinski zaljubljujemo. Samo tako možemo napraviti promjenu u smjeru koji nas dugoročno podržava.

 

Multidisciplinarni tim stručnjaka za sveobuhvatne i trajne rezultate.

Linea Snello sastoji se od multidisciplinarnog tima koji zajedno radi na postizanju gubitka tjelesne težine i trajnog prelaska na zdrav način života koji podržava naše živote. I mekan i nježan i uporan i dosljedan – iz samoljublja. Zato što želimo, zato što nam je dobro, zato što je to pravi put.

U skladu s razvojem na području prehrane, naši dijetetičari i nutricionistički savjetnici kontinuirano nadopunjuju naše jelovnike i prehrambene preporuke. Obje skupine su vješte u pristupima treniranju koji i tjelovježbu i prehranu čine vitalnima i dugoročno održivima.

 

Krajnji cilj? Oblikovano tijelo, odlična psihofizička kondicija i osobno zadovoljstvo.

Linea Snella je proces koji uključuje zdravo kretanje, prehranu, brigu o dobrom snu, za opuštanje i zabavu, za osnaživanje na polju karijere, majčinstva itd. Linea Snella uz pomoć savjetovanja osigurava ispunjenje svih osnovnih psiholoških potreba kako bi se dobro snašli u procesu mršavljenja.

Kada je naše tijelo meko, gipko i snažno, kada smo dobro uhranjeni i naspavani, kada ostvarujemo dobar kontakt sa samim sobom, život i osjećaj blagostanja širi se na sva područja života. Dakle, ne govorimo samo o fizičkoj transformaciji, već io transformaciji osobnosti.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!