Besplatno savjetovanje

Prvi korak na putu do vaših zapisanih zajamčenih ciljeva.

Odaberite najučinkovitiji i jedini program oblikovanja ženskog tijela na tržištu uz 100% pisano jamstvo dogovorenih rezultata.
Ispunite donji obrazac i prijavite se na besplatne i potpuno neobvezujuće konzultacije.

  Opširnije

  Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu / uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima. U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella). Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com

  Poklonite si najbolju putnu kartu za 2023. i zdrave navike za cijeli život!

  Samo sada možete dobiti svoj odabrani Snelly Star, najopsežniji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu, Snelly Lifestyle program transformacije tijela uz POSEBNU POGODNOST!

  Kako? Prijavite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE u Vama najbližem Linea Snell centru, odredite svoj Snelly Star iliSnelly Lifestyle te s ljubaznom i stručnom Snelly terapeuticom.

  Svi Linea Snell programi oblikovanja tijela u potpunosti su individualizirani i prilagođeni Vašim željama i potrebama. Zato Vas pozivamo na uvodno savjetovanje koje je besplatno i u potpunosti neobvezujuće. U opuštenoj atmosferi s kvalificiranom Linea Snella terapeuticom razgovarat ćete o svojoj povijesti tjelesne težine, trenutnom načinu života, prehrambenim navikama, željama i očekivanjima te zajedno definirati jasne i mjerljive ciljeve te najprikladniju strategiju za postizanje željenog rezultata.

  Linea Snella PAKETI za oblikovanje tijela
  Odaberite program prilagođen vašim potrebama
  Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
  Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
  Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!