Besplatno savjetovanje

Prvi korak na putu do vaših zapisanih zajamčenih ciljeva.

Odaberite najučinkovitiji i jedini program oblikovanja ženskog tijela na tržištu uz 100% pisano jamstvo dogovorenih rezultata.
Ispunite donji obrazac i prijavite se na besplatne i potpuno neobvezujuće konzultacije.

  Opširnije

  Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu / uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima. U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella). Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com

  Sada možete dobiti svoj odabrani Snelly Star, najopsežniji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu, Snelly Lifestyle program transformacije tijela uz POSEBNU POGODNOST

  Svi Linea Snell programi oblikovanja tijela u potpunosti su individualizirani i prilagođeni Vašim željama i potrebama. Zato Vas pozivamo na uvodno savjetovanje koje je besplatno i u potpunosti neobvezujuće.

  U opuštenoj atmosferi s kvalificiranom Linea Snella terapeuticom razgovarat ćete o svojoj povijesti tjelesne težine, trenutnom načinu života, prehrambenim navikama, željama i očekivanjima te zajedno definirati jasne i mjerljive ciljeve te najprikladniju strategiju za postizanje željenog rezultata.

  Linea Snella PAKETI za oblikovanje tijela
  Odaberite program prilagođen vašim potrebama
  Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
  Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
  Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!