Thermobike

Zahtijeva li vaš posao puno sjedenja i odmora? Imate li nakupljenog sala na bedrima i bokovima kojeg se nikako ne možete riješiti? Onda je THERMOBIKE trening idealno rješenje za vas!

Thermbike je sastavni dio paketa “Snelly Star” za kojeg trenutno možete ostvariti poseban popust! Saznajte više o TRENUTNOJ PROMOCIJI

 

Thermobike je uređaj nalik biciklu na kojem provodimo aktivnu terapiju smanjenja opsega od struka prema dolje. Poseban poklopac postavljen preko vitalnog dijela aparata prošaran je brojnim infracrvenim svjetlima koja još više povećavaju učinkovitost terapije.

Prednosti Thermobike terapije:

  • Pomaže bržem sagorijevanju masnih naslaga.
  • Pomaže u oblikovanju skladnijeg tijela.
  • Zahvaljujući ergonomski prilagođenom sjedištu rasterećena je kralježnica i ostali zglobovi.
  • Ako naše radno okruženje zahtijeva puno sjedilačkog rada i odmora, Thermobike je kvalitetna vježba koja prekida ritam odmora i ponovno ubrzava

TIJEK VJEŽBI:

 

Tijekom vježbanja udobno sjedimo na ergonomski prilagođenom sjedalu koje rasterećuje kralježnicu i ostale zglobove. Kombinacija toplinskog djelovanja infracrvenih zraka i intenzivnog vježbanja pomaže bržem sagorijevanju masnih naslaga.

Ponavljajući pokreti i kontinuirano opterećenje istih mišićnih skupina jača mišićnu strukturu donjeg dijela tijela što pomaže u oblikovanju skladnije figure.

Učinci vježbe:

Budući da se aktiviraju veliki mišići u tijelu, gluteus maximus i quadriceps, odnosno stražnji i prednji mišići natkoljenice, vježba je tim učinkovitija, jer veliki mišići za svoj rad troše puno više energije i masnih zaliha.

U svakom slučaju, terapija Termobikom je dobrodošao dodatak vašem Thermoslim treningu i koristan dodatak svim ostalim terapijama.

Svi aparati u Linea Snell centrima europskog su porijekla i zadovoljavaju najzahtjevnije standarde.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!