Snelly savjetovanje

U Linei Snelli nudimo vam sveobuhvatne savjete na svim područjima kako biste poboljšali ne samo izgled vašeg tijela, već i svoju unutarnju ravnotežu.

Moramo usmjeriti našu pozornost na sebe i brigu o sebi, a to počinje s najosnovnijim radnjama.To su pravilna prehrana, primjerena rekreacija, briga o dobrom snu i održavanje dobrih međuljudskih odnosa.

Međutim, povremeno se svatko od nas može boriti s osjećajima kao što su tjeskoba i drugim nepovoljnim psihološkim stanjima koja je važno riješiti. Istodobno, možemo vam pomoći olakšati i riješiti vaše izazove uz naše psihološko savjetovanje.

 

Zdrava prehrana je važna ako želimo poboljšati ili održati svoje zdravlje, jer nam je zdrava hrana potrebna za razvoj i funkcioniranje našeg organizma.

Na nutricionističkom savjetovanju analizom dnevnika prehrane saznat ćemo vaše trenutne prehrambene navike. Zatim ćemo vam pomoći isplanirati nove. Pomoći ćemo Vam da osmislite optimalan način prehrane za Vas, uzimajući u obzir bazalni metabolizam i građu tijela, način života i zdravstveno stanje.

Savjetovanjem o prehrani želimo vam dugoročno promijeniti navike jer će to olakšati održavanje težine za razliku od raznih dijeta.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!