Metoda Linea Snella

Sveobuhvatan pristup za postizanje pisano zajamčenih i trajnih rezultata.

 • Imate li osjećaj da ste zarobljeni u vlastitom tijelu koje nije kakvo biste željeli?
 • Patite li od kroničnog umora?
 • Možda ne možete pronaći izlaz iz začaranog kruga nezdravih obrazaca i lošeg osjećaja?
 • Vraćaju li se kilogrami koje je teško izgubiti?
 • Želite li živjeti samouvjereno, kao najbolja verzija sebe?

Jeste li se ikada zapitali koliko vremena i energije uz svakodnevne obveze posvećujete SEBI?
Zadovoljstvo vlastitim izgledom, dobra psihofizička kondicija i odlično raspoloženje važan su ključ ispunjenog, samouvjerenog i sretnog života.

 

Frustrirani ste svojom posljednjom neuspješnom dijetom? Moderan online program vježbanja? Liposukcija?

Pitate se zašto? Individualni pristupi, nepovezani u cjelinu, jednostavno ne funkcioniraju. Niskoenergetska dijeta privremeno smanjuje tjelesnu težinu, ali ne osigurava oblikovanje i tonus tijela te uklanjanje celulita. Naporna tjelovježba daje rezultate na tonusu mišića, ali najčešće znači hormonalnu neravnotežu, preumor, gubitak gracioznih ženstvenih linija i mekoće.

Invazivni postupci kao npr liposukcijom, rješavaju probleme veličine tijela, ali ne mogu značajno smanjiti tjelesnu težinu. Psihološko savjetovanje može rasvijetliti određena neželjena uvjerenja i obrasce ponašanja, ali ga je potrebno kombinirati s konkretnom strategijom uspostavljanja psihofizičke sposobnosti.

Tajna uspješnog mršavljenja? Holistički pristup!

 

Dođite do cilja brže i udobnije.

U svim Linea Snella centrima nudimo idealnu i individualnu kombinaciju najučinkovitijih terapija i konzultacija prilagođenih Vašim potrebama. Vježbamo kao prave dame. Učinci vježbanja proporcionalni su i ugodi i čak 3 do 4 putajači! Sagorite do 1200 kalorija u 20 do 25 minuta! Za to su zaslužni uređaji Linea Snella koji pomažu tijelu toplinom od 37°C i infracrvenim zrakama.

U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 posjeta), što stvara optimalne uvjete za kasnije održavanje ciljane težine. Iznad svega, zaronite duboko u sebe i pronađite strategiju kako se osloboditi okova nelagode u vlastitom tijelu. Na taj način možete se cjelovito pobrinuti za svoje zdravlje, dobrobit i ljepotu. Uloženi sati doista su optimalno iskorišteni.

 

Razumijemo da je vaše vrijeme ograničeno. Stoga je za sudjelovanje u programu Linea Snell potrebno samo dva sata tjedno.

U međuvremenu:

 • raditi individualni trening
 • pobrinite se za tonus tkiva i opustite se u “sauni”
 • nahrani vašu kožu
 • i naučiti kako uspostaviti i održavati uravnotežen životni stil.

 

Programima po metodi Linea Snella® pobrinite se za:

 • Mršavljenje – oslobađanje od viška kilograma
 • Smanjenje celulita
 • Jačanje i poboljšanje tonusa tkiva
 • Održavanje odgovarajuće težine i oblika
 • Udobnost i odličan osjećaj u vlastitom tijelu

 

Linea Snella nudi sljedeća jamstva:

 • Pismena garancija uspjeha
 • Garancija kvalitete usluge
 • Jamstvo trajnosti rezultata
 • Jamstvo najbolje cijene u omjeru kvalitete i cijene!

U Linei Snelli gubite samo suvišne kilograme, centimetre i nezdrave navike.

U Linea Snelli jamčimo vaše dogovorene rezultate u pisanom obliku. Programi su potpuno individualno prilagođeni Vašim potrebama, uključuju napredno vježbanje, stručne savjete i najnovije estetske terapije. Tek kada postignete zajamčeni rezultat, vaš je program završen! Nakon završenog redovnog programa nudimo Vam još više mjesečnih besplatnih pregleda i mjerenja.

Što čini metodu Linea Snella®?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff dobio je Nobelovu nagradu jer je dokazao da je aktivnost enzima odgovornih za pretvaranje masti u izvor energije najučinkovitija pri tjelesnoj temperaturi od 37°C. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća Dr. Angelo Barrasso, talijanski “otac” Linea Snell metode, predstavio je tržištu revolucionarni uređaj Thermoslim.

Njome je optimalno spojio djelovanje optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i ciljane tjelovježbe te tako razvio metodu koja je danas zaštićena pod robnom markom Linea Snella®, što u prijevodu znači vitka linija. Tijekom samo 25 minuta vježbanja u Thermoslimu ciljano se gube centimetri i masne naslage na najkritičnijim dijelovima tijela.

Rezultate u mršavljenju i gubljenju obujma nadopunjuje i vježbanje na Thermobikeu koje je izvrsno za uklanjanje tvrdokornog sala na bokovima, bedrima i stražnjici. Djelovanje Thermoslima i Thermobika nadopunjuje Bodywarm koji omogućuje da koža ostane čvrsta i meka bez obzira na izgubljeni višak kilograma.

Širok izbor najsuvremenijih dodatnih terapija, kao što su ultrazvuk – kavitacija, radiofrekvencija, kriolipoliza, biodermogeneza, vibracijski trening i pressoterapija, omogućuje još bolje i brže rezultate te potpuno prilagođen pristup Vašim individualnim potrebama.

Popratne usluge kao što su Snelly Star asistencija, Snelly asistencija i Snelly Slim Control sustav dodatno nadopunjuju metodu, omogućujući najbolje moguće rezultate u oblikovanju ženskog tijela. To je ujedno i razlog što učinkovitost Linea Snell metode možemo poduprijeti pismenim jamstvom povrata novca, a istovremeno jamčimo trajne rezultate uz pomoć Snelly Slim Control sustava.

Budući da ne vjerujemo u univerzalni pristup, svi programi su potpuno individualizirani i prilagođeni Vašim željama i potrebama. S Linea Snella možete brzo, udobno i iznad svega potpuno sigurno postići svoje zajamčene ciljeve!

Svi aparati u Linea Snell centrima europskog su porijekla i zadovoljavaju najzahtjevnije standarde.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!