Često postavljana pitanja

Da li program Linea Snella pravo rješenje za mene?

Svjesni smo, da je odluka za korjenitom promjenom ponekad teška, a još teži može biti izbor pravog puta do cilja. Linea Snella program nije samo još jedan od brojnih načina mršavljenja i oblikovanja tijela, koji vas ostavljaju bez konkretnih rezultata. Naši individualni i cjelokupni programi transformacije tijela vam nude realno, zagarantirano i učinkovito rješenje za postizanje Vaših konkretnih ciljeva. Programi Linea Snella su zasnovani tako da vam pomažu otkloniti suvišnu tjelesnu težinu i preoblikujete tijelo na zdrav, potpuno siguran i trajan način.

Linea Snella nudi asistenciju na svakom koraku vašeg puta do konačnog cilja i uči vas, kako i dugoročno održavati odgovarajuću tjelesnu težinu. Svoje tijelo možete oblikovati na stvarno “ženski” način – jednostavno, udobno, elegantno i potpuno sigurno. Konačno se možete na putu do postavljenog cilja usredotočiti i uživati u punom životu i ne koristiti stroge dijete i agresivno vježbanje. Vjerujemo, da Linea Snella predstavljaidealno rješenje za svaku suvremenu ženu.

Koji od Snelly programa je pravi za mene?

Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato jeosobni Snelly program uvijek sastavljen tako, da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem. Time jamčimo, da postavljene ciljeve postignete brzo, udobno, sigurno i bez većih intervencija u vaš životni ritam.
U Linea Snella se programi sadržajno dijele na tri glavne skupine: Snelly Star, Snelly Lifestyle i Snelly Basic. Skupine uključuju različite terapije i usluge. Najlakši način saznati, koji od programa je za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog, potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Tijekom osobnog susreta ćete prikupiti sve potrebne informaciješto se tiče povijesti vaše tjelesne težine, obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete također, kakve konkretne rezultatemožete očekivati. Za rezervaciju besplatnog savjetovanja nazovite najbliži centar Linea Snella. Vaš termin možete rezervirati i preko Internet obrasca.

Koliko suvišnih kilograma ću izgubiti?

Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti, postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti, kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno. Tako možete se usredotočite na kvalitetu svog života i ne više na naporne dijete i stalno odricanje.

Programi Linea Snella se zasnivaju na postupnom i trajnom načinu smanjivanja težine i obima, jer vam to omogućuje i uspješno održavanje postignutih rezultata. Vaša osobna Snelly terapeutkinja će vas naučiti o osnovnim načelima zdrave i uravnotežene prehrane, koja se temelje na aktualnim smjernicama prehrane i ponašanja Svjetske zdravstvene organizacije (WHO).
Prikladan gubitak tjelesne težine je između 0,7 i 1 kg tjedno (odnosno 3 do 4 kg na mjesec), za što bi morali u normalnim okolnostima smanjiti energijski unos za približno 700 kcal dnevno. Pomoću realne terapija Linea Snella, koje suštinski povećavaju razinu potrošnje kalorija, taj manjak može biti još veći. Linea Snella program otklanjanja suvišne tjelesne težine nije dijeta, već je zdrav i uravnotežen način života.

Da li je Linea Snella posvećena isključivo ženama?

Da. Svjesni smo naime, da žensko tijelo, um i duša zahtijevaju poseban pristup. Tijekom 30 godina djelovanja smo zato razvili metodu rada, koji je ekskluzivno posvećen oblikovanju, njegovanju i ugađanju ŽENI. Centre Linea Snella smo zasnovali kao prijatne zelene oaze, gdje svakasuvremena žena može pronaći optimalno rješenje za svoj izgled, psihofizičku kondiciju i dobro raspoloženje.

Koliko često je potrebno provoditi terapiju?

Redovni program se obično izvodi 2- do 3-puta tjedno, zajedno 10 posjeta mjesečno. U praksi to znači da možete svoje ciljeve transformacije tijela postići u samo 2 do 3 sata tjedno odnosno u 8 do 10 sati mjesečno! Sa tom relativno skromnom vremenskom investicijom ćete obraditi sva područja, koja traže vaše tijelo i duša. To je obećanje Linea Snelle.

Za koliko vremena mogu očekivati vidljive rezultate?

Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnijenakon treće terapije. Tkivo postaje vidno glatkije i napetije, a već od prvog posjeta dalje ćete osjetiti i poboljšanje svog općeg raspoloženja. Sa Linea Snella-m žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i općeraspoloženje naprosto odlično!

Da li je kod izvođenja programa potrebna stroga dijeta?

Metoda Linea Snella se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Međutim, program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

Što znači pismena garancija za uspjeh?

Ove godine slavimo već 30 godinu djelovanja i još uvijek smo također uvjereni, da je Linea Snella vaš najbolji put do gubitka suvišne tjelesne težine i transformacije, kao što smo bili davne 1984 godine. Toliko jako sigurni, da vam nudimo garanciju povrata novca za sve Snelly Star programe. Time vam jamčimo da ćete stvarno postići postavljene ciljeve. Kada ih definirate, i zajedno s vašom Snelly terapeutkinjomodaberete najprikladniji Snelly Star program, potpisujemo pismenu garanciju za uspjeh. Garancija je određena kao zajednički zbroj centimetara, koji mora biti izgubljen po cijelom tijelu. U slučaju, da unatoč poštovanja uvjeta, u određenom razdoblju ne postignete dogovoreni rezultat, imate pravo na povrat razmjernog iznosa, s obzirom na stvarno postignut rezultat. Što onda možete izgubiti – pored suvišnih kilograma i centimetara, naravno?!

Kako ću održavati postignute rezultate?

Svjesni smo, da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. U tu svrhu vam nudimo Snelly Lifestyle program zadugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama, koje su već uspješno zaključile Snelly Basic ili Snelly Star program. Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program zaodržavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

Za održavanje postignutih rezultata vam nakon zaključenog programa nudimo i uslugu Snelly Slim Control sustav, potpuno besplatan sustav kontrole rezultata, u trajanju do 12 mjeseci nakon zaključka vašeg programa. Sustav sprječava “jo-jo” efekt i čuva rezultate, koje ste postigli. Uključuje mjesečni pregled trenutnog tjelesnog sastava, mjerenja tjelesnog obujma, savjete s područja zdravog načina prehrane i opredjeljenje za najučinkovitije vježbe za očuvanje rezultata, tjelesne kondicije i zdravlja. Na taj način zajedno brinemo, da vam se uložena energija, vrijeme i trud isplate i dugoročno!

Što najviše hvale vaš polaznice?

Prije svega to, da su sa Linea Snella-m uspješno promijenile svoj životni moto i cjelokupno poboljšale kvalitetu svog života.
Naše polaznice jako cijene i Snelly Lifestyle program za dugoročno održavanje odgovarajuće tjelesne težine, oblika, definicije i osiguravanje top forme. Na taj način mogu bez poteškoća održavati postignute rezultate i u opuštenoj sredini kao i pod stručnim nadzorom predanih terapeutkinja i unatoč stresnom i zahtjevnom svakodnevnom tempu učinkovito brinuti za svoje tijelo i raspoloženje. Uspjesi naših polaznica nam svakodnevno potvrđuju, da Linea Snella predstavlja optimalno rješenje za svaku suvremenu ženu!

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!