Slavimo 40 godina potpune transformacije naših klijentica. Uhvatite rođendanski popust od 40%!

Slavimo 40 GODINA potpune transformacije naših klijentica!

Ovih dana imamo dodatni razlog za slavlje u Linea Snell centrima. Već 40 godina pišemo inspirativne priče o uspjehu s našim dragim klijenticama! Pridružite se tisućama zadovoljnih žena koji su u Linea Snelli potpuno transformirali svoje tijelo i poboljšali kvalitetu života!

Ako ste spremni…

  • konačno izaći iz začaranog kruga nezdravih obrazaca i navika,
  • istovremeno s gubitkom suvišnih kilograma, potpuno transformirati tijelo i ukloniti celulit,
  • prenijeti izvrsnu psihofizičku formu kako u jesen tako i kroz cijeli život i
  • sve to postići bez gladovanja i brojanja kalorija, u ugodnoj atmosferi posvećenoj samo ženskom tijelu.

… već danas rezervirajte svoje BESPLATNE KONZULTACIJE i ostvarite VITKU LINIJU uz jamstvo uspjeha čak 40% jeftinije!

 

U samo 2 sata tjedno postići ćete figuru i psihofizičku formu kakvu želite!

Linea Snella nije režim treninga i nije režim prehrane. To je proces koji uključuje zdravo kretanje, prehranu, brigu o dobrom snu, za opuštanje i zabavu, za osnaživanje na polju karijere, majčinstva itd. Linea Snella uz pomoć savjetovanja osigurava zadovoljenje svih osnovnih psiholoških potreba kako bi se dobro snašao u procesu mršavljenja.

Kada je naše tijelo oblikovano, fleksibilno i snažno, kada smo dobro uhranjeni i naspavani, kada smo u dobrom kontaktu sa samim sobom, zadovoljstvo i osjećaj blagostanja šire se na sva područja života.

Dakle, ne govorimo samo o fizičkoj transformaciji, već i o transformaciji osobnosti. Onaj koji također podržava temeljne zakone dugovječnosti i dugoročno čuva zdravlje i kvalitetu života.

Uhvatite nevjerojatan rođendanski popust od 40% na svoj program idealne vitke linije!

Jeste li spremni za PROMJENU? Prijavite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE u vama najbližem Linea Snella centru i uz ljubaznu i stručnu terapeutkinju odredite svoj idealni program oblikovanja tijela.

Samo ovih dana najbržima darujemo 40% popusta na cjelokupan program mršavljenja i oblikovanja tijela!

Akcija vrijedi od 1. – 31. listopada 2024. ili do rasprodaje svih 50 paketa za sve centre u Zagrebu.

Više informacija potražite u najbližem Linea Snella centru.
Nudimo Vam i povoljne beskamatne uvjete otplate odabranog programa oblikovanja tijela na rate.

Stojimo iza svojih obećanja, jer smo jedini na tržištu koji vam daju 100% pisano jamstvo uspjeha. Svaki dan se računa! Ne gubite dragocjeno vrijeme, već danas rezervirajte svoje besplatne konzultacije!

 

Brinete li hoćete li uspjeti? U Linea Snelli nema rizika. Uz vas smo na svakom koraku.

Vodimo vas profesionalno i osobno podržavamo sve od prvog razgovora do proslave vaših ciljeva! Ponekad i nazdravimo s vama u društvu drugih divnih posjetitelja naših centara. 🙂 Stojimo iza svojih obećanja, jer pri kupnji najopsežnijeg Snelli Star programa, dajemo Vam i 100% pisano jamstvo na dogovorene rezultate.

Svaki dan se računa!

Ne gubite vrijeme, već danas rezervirajte svoje besplatne konzultacije. Kako se vaše tijelo osjeća i kvaliteta vašeg života vaša je ODLUKA!

Prijavite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE u vama najbližem Linea Snella centru i uz ljubazne i stručne terapeutice odredite svoj idealan program.

Stojimo iza svojih obećanja, jer kada kupite program, dajemo vam 100% pisano jamstvo uspjeha. Nudimo Vam i povoljne beskamatne uvjete otplate odabranog programa oblikovanja tijela na rate.

3-4 PUTA BRŽI REZULTATI

Vježbanje u Thermoslimu traje samo 20 do 25 minuta, ali vaše tijelo sagorijeva do četiri puta više masti nego tijekom uobičajenog vježbanja.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm sauni, gdje u kontroliranim uvjetima vašem tijelu i koži dajemo vlažnost i elastičnost te ju „mazimo“ ozonom, eteričnim uljima i terapijom bojama.

Vježbanje u Thermoslimu traje samo 20 do 25 minuta, ali vaše tijelo sagorijeva do četiri puta više masti nego tijekom uobičajenog vježbanja

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm sauni, gdje u kontroliranim uvjetima vašem tijelu i koži dajemo vlažnost i elastičnost te ju „mazimo“ ozonom, eteričnim uljima i terapijom bojama.

Do vitke linije i blagostanja na nježan i ženstven način

Stroge dijete i (pretjerano) vježbanje nisu pravo niti dugoročno rješenje. Tko želi suhu kožu, višak kortizola, manjak energije i loš tonus? U Linea Snelli zagovaramo mekše pristupe koji vode do skladne i FIT ženske figure.
S viškom kilograma i centimetra mož

ete se oprostiti bez rizika i praznih obećanja.

U 3 ​​centra u Zagrebu nudimo idealnu i individualnu kombinaciju najučinkovitijih terapija i konzultacija prilagođenih Vašim potrebama. Vježbamo kao prave dame, s rasterećenom kralježnicom i zglobovima. Učinci vježbanja proporcionalni su ugodi i čak 3 do 4 puta jači! Sagorite do 1300 kalorija u 20 do 25 minuta! Za to su zaslužni uređaji Linea Snelle koji tijelu pomažu toplinom od 37°C i infracrvenim zrakama.

U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 posjeta), što stvara optimalne uvjete za kasnije održavanje ciljane tjelesne težine. Iznad svega, zaronite duboko u sebe i pronađite strategiju kako se osloboditi okova nelagode u vlastitom tijelu. Na taj način možete se cjelovito pobrinuti za svoje zdravlje, dobrobit i ljepotu. Uloženi sati doista su optimalno iskorišteni.

Kako izgleda dolazak u Linea Snellu pogledajte u kratkom videu:

Cijena programa

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA).

Svjedočanstva klijentica

Sve priče o uspješnoj transformaciji pogledajte OVDJE.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!