Sabina Štrigl

"Najdraža mi je bila izjava sina: „MAMA, TI SI STVARNO CARICA!"

“Jako sam ponosna što sam uz pomoć Linea Snella terapeutice postigla sve. Znam da bez njihove pomoći i podrške ne bih uspjela.”

Sabina Štrigl

Pozdrav! Moje ime je Sabina. A posljednjih godina sam se, nažalost, udebljala dosta kilograma…

Moja priča počela je 1. travnja 2021. Tada sam, nakon preležanog covida, na vagi vidjela brojku 91 kilogram. Samo sam pomislila… jesam li to uopće ja?!

Bila sam bez prave energije, volje, pravilne prehrane, a povrh toga imala sam i bolest (fibromijalgija – nizak tlak, bolno tijelo, mišići, umor, glavobolje).

 

Shvatila sam da moram hitno nešto promijeniti!

Što reći… Dani nisu bili laki. Jer navika koje stječete godinama (osobito poroka) teško se odričete. Promjena je dolazila postupno, a s njom i prvi rezultati.

Skinula sam prvih 7 kilograma u mjesec i pol!

Bila sam jako ponosna na sebe što sam uspjela sama sebi dokazati da idem u dobrom smjeru. Program se sastoji od umjerene tjelovježbe, hodanja, vožnje bicikla, puno vode i naravno 5 obroka dnevno. Hej, nikad prije nisam toliko jela. No, bila sam svjesna da će moj napredak, bez stručne pomoći, prije ili kasnije stati…

 

Već dugo pratim Lineu Snellu, njihove nevjerojatne transformacije i priče koje su bile zaista inspirativne.

Potajno sam priželjkivala da i sama mogu postići takav rezultat. Međutim, nisam se baš voljela voziti daleko od kuće.

Kada se otvorio meni najbliži centar, sreća mi se konačno osmjehnula. Odmah sam se prijavila za besplatne konzultacije. I tako je započela moja osobna priča o uspjehu. Tada sam obavila prva mjerenja i prvu obuku s terapeutima koji su bili uz mene.

I već se vidjela moja prva nagrada… to što sam mogla otići u shopping centar i nakon dugo vremena odabrati manji konfekcijski broj. To mi je dalo još više motiva i volje da budem ustrajna. Treninzi više nisu bili prepreka (prije je uvijek bilo – ne mogu, ne da mi se…).

Čak i kada nisam imala dovoljno energije za vježbanje, posjet Linea Snelli dao mi je potrebnu energiju da sve funkcionira. A najbolje je bilo otići iz centra s onom posebnom novom svježinom… kad učiniš nešto jako dobro za sebe.

 

Nisam promijenila samo svoj izgled, već i način života i način razmišljanja

A danas više ne mogu zamisliti život bez sporta. Brda, koja sam prije mrzila, sada su moja strast.

Linea Snellu preporučam svima koji žele radikalno promijeniti svoje navike na svom putovanju. Nećete požaliti uloženog vremena, kojeg s ovim ludim tempom života koji danas živimo, čini se da uopće nemamo. Naći će se.

Izgubila sam 17 kilograma i 97 centimetara ukupnog obima.

Često sam dobivala poglede i pitanja okoline, kako sam uspjela smršaviti, kakvu dijetu imam… i rado sam odgovarala. Sada mogu reći da to nije dijeta, nego potpuno promijenjen način prehrane, puno dobre volje, motivacije i stručne, terapeutske vježbe, vođenja i podrške.

Moja obitelj i prijatelji čvrsto su stajali uz mene i bodrili me. Najdraža mi je izjava sina: „MAMA, TI SI STVARNO CARICA!“.

Moja očekivanja su ne samo ispunjena, nego i premašena u svakom pogledu!

Program u Linea Snelli za mene je bio jedno nezaboravno iskustvo koje mi je promijenilo život. S cijelim centrom, sa svime što nam nudi… Prije svega, bile smo velika podrška u centru s ostalim posjetiteljicama. Moja očekivanja su ne samo ispunjena, nego i premašena u svakom pogledu! Sve su podržale moje stvarno sjajne terapeutice.

Hvala im što su vjerovale u mene od samog početka. Bez vas danas ne bi bilo ovakvog rezultata.

Moj savjet je da nikad nije kasno, godine nisu prepreka, nemam vremena, nema izgovora… izreka kaže gdje ima volje, ima i načina.

 

 


 

Osjećate li i vi da je došlo vaše vrijeme za promjenu? Trebate li prijatelja na putu do cjelovite transformacije? U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i mazimo Vašu DUŠU.

Radimo zajedno za vaše zajamčene REZULTATE i slavimo vaše USPJEHE. Ponekad čak i plačemo zajedno. Još bolje, smijemo se sve češće i veselimo se tvojoj transformaciji.

Uporabljene terapije:

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!