UZ POPUST DO -40% PRIJE LJETA MOŽETE IZGUBITI JOŠ 2 KONFEKCIJSKA BROJA!

TO JE OBEĆANJE LINEA SNELLE!

Svi želimo uživati u vlastitom tijelu! Istovremeno, zdravlje, ljepota i dobro psihofizičko stanje su vam također važni. Također znamo da odluke koje dugoročno donose najveće osobne pobjede nisu uvijek jednostavne. Zašto? Jer kilogrami i centimetri nakupljeni tijekom mjeseci i godina ne mogu nestati preko noći, ali ih zato možemo riješiti znatno brže, na siguran i ugodan ženski način.

 

  • Želite li u ljeto ući samouvjereno, u svom najboljem izdanju?
  • Tražite li dugoročne i održive rezultate?
  • Je li vam dosta troškova na razne dijete i naporne treninge?
  • Vraćaju li se kilogrami koje je teško izgubiti?

 

U sva 3 centra Linea Snelle u Zagrebu pobrinut ćemo se da se osjećate istinski opušteno i samouvjereno. Sada je krajnje vrijeme da osigurate VITKU LINIJU i opušteno uživanje u vrućim danima. Sve to možete postići i do 40% jeftinije!

POPUST OD -40% VRIJEDI ZA DRUGI I TREĆI MJESEC KORIŠTENJA NAJKOMPLETNIJEG PROGRAMA ZA MRŠAVLJENJE (Snelly Star). ZA NAREDNE MJESECE POPUST JE -20%

 

Kako ostvariti popust?

Prijavite se na BESPLATNO SAVJETONJE u Vama najbliži Linea Snella centar te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja. Tako će vaš put do vitke linije i lijepog tijela biti udoban, pristupačan i 100% GARANTIRAN napismeno!


Nudimo i obročnu otplatu odabranog programa: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

 

Do vitke linije i blagostanja na nježan i ženstven način.

Stroge dijete i (pretjerano) vježbanje nisu pravo ni dugoročno rješenje. Tko želi uvelu kožu, višak kortizola, manjak energije i loš tonus? U Linea zagovaramo mekše pristupe koji vode do skladne i FIT ženske figure.
S viškom kilograma i centimetra možete se oprostiti bez rizika i praznih obećanja.

U svim Linea Snella centrima nudimo idealnu i individualnu kombinaciju najučinkovitijih terapija i konzultacija prilagođenih Vašim potrebama. Vježbamo kao prave dame. Učinci vježbanja proporcionalni su i ugodi i čak 3 do 4 puta jači! Sagorite do 1200 kalorija u 20 do 25 minuta! Za to su zaslužni uređaji Linea Snella koji pomažu tijelu toplinom od 37°C i infracrvenim zrakama.

U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 posjeta), što stvara optimalne uvjete za kasnije održavanje ciljane težine. Iznad svega, zaronite duboko u sebe i pronađite strategiju kako se osloboditi okova nelagode u vlastitom tijelu. Na taj način možete se cjelovito pobrinuti za svoje zdravlje, dobrobit i ljepotu. Uloženi sati doista su optimalno iskorišteni.

 

Linea Snella olakšava tamo gdje se može olakšati.

U našoj zelenoj oazi ste VI na prvom mjestu. Istovremeno, individualno vas prati tim trapeutica s svim potrebnim znanjima i praktičnim savjetima.

Vrijeme koje provodite u Linei Snelli osim brzoj i učinkovitoj transformaciji vašeg tijela, namijenjeno je i odmoru od svakodnevnih izazova, stresa i briga. Posvetite ga samo SEBI.

Zdrav način života i jačanje kontakta sa samim sobom najbolja su protuteža stresu, iscrpljenosti, tjeskobi i preopterećenju. Linea Snella je stoga mjesto umjerenosti. Mjesto gdje je sve usmjereno na dobar kontakt sa samim sobom, ovdje i sada. 

Pogledajte naše uspješne priče!

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!