POSEBNA POGODNOST POVODOM OTVARANJA NOVOG CENTRA

DO LJETA MOŽETE IZGUBITI NAJMANJE JOŠ 2 KONFEKCIJSKA BROJA!

  • Želite li ostvariti sjajnu formu i poboljšati zdravlje?
  • Tražite li ekskluzivno okruženje za vježbanje u kojem ćete se osjećati uistinu SIGURNO?
  • Želite li pristupiti svom planu vježbanja i prehrane iz udobnosti svog doma putem inovativne aplikacije Linea Snella?

 

Iskoristite izvanrednu priliku za svoju potpunu transformaciju! Povodom otvorenja novog centra, osigurali smo poseban popust od čak -50% za prvih 25 klijentica.

POPUST OD -50% VRIJEDI ZA PRVI MJESEC KORIŠTENJA NAJKOMPLETNIJEG PROGRAMA ZA MRŠAVLJENJE. ZA NAREDNE MJESECE POPUST JE -27%.

POPUST VRIJEDI U SVIM LINEA SNELLA CENTRIMA!

KAKO? Prijavite se na BESPLATNO SABJETOVANJE u Vama najbliži Linea Snella centar te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja. Tako će vaš put do vitke linije i lijepog tijela biti udoban, pristupačan i 100% GARANTIRAN napismeno!


Nudimo i obročnu otplatu odabranog programa: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

 

Do vitke linije i blagostanja na nježan i ženstven način.

Stroge dijete i (pretjerano) vježbanje nisu pravo ni dugoročno rješenje. Tko želi uvelu kožu, višak kortizola, manjak energije i loš tonus? U Linea zagovaramo mekše pristupe koji vode do skladne i FIT ženske figure.
S viškom kilograma i centimetra možete se oprostiti bez rizika i praznih obećanja.

U svim Linea Snella centrima nudimo idealnu i individualnu kombinaciju najučinkovitijih terapija i konzultacija prilagođenih Vašim potrebama. Vježbamo kao prave dame. Učinci vježbanja proporcionalni su i ugodi i čak 3 do 4 puta jači! Sagorite do 1200 kalorija u 20 do 25 minuta! Za to su zaslužni uređaji Linea Snella koji pomažu tijelu toplinom od 37°C i infracrvenim zrakama.

U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 posjeta), što stvara optimalne uvjete za kasnije održavanje ciljane težine. Iznad svega, zaronite duboko u sebe i pronađite strategiju kako se osloboditi okova nelagode u vlastitom tijelu. Na taj način možete se cjelovito pobrinuti za svoje zdravlje, dobrobit i ljepotu. Uloženi sati doista su optimalno iskorišteni.

 

Linea Snella olakšava tamo gdje se može olakšati.

U našoj zelenoj oazi ste VI na prvom mjestu. Istovremeno, individualno vas prati tim trapeutica s svim potrebnim znanjima i praktičnim savjetima.

Vrijeme koje provodite u Linei Snelli osim brzoj i učinkovitoj transformaciji vašeg tijela, namijenjeno je i odmoru od svakodnevnih izazova, stresa i briga. Posvetite ga samo SEBI.

Zdrav način života i jačanje kontakta sa samim sobom najbolja su protuteža stresu, iscrpljenosti, tjeskobi i preopterećenju. Linea Snella je stoga mjesto umjerenosti. Mjesto gdje je sve usmjereno na dobar kontakt sa samim sobom, ovdje i sada. 

Pogledajte naše uspješne priče!

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!