Ivana Malčević

„Prava agonija s kilama počinje u trudnoći, tj. poslije, kad sam dobila 20 kg.“

Ivana Malčević

Cijeli život se bavim nekim sportom, uglavnom plesom, dugi niz godina.
Kada sam se zaposlila u firmi, u kojoj danas radim (uredski posao) aktivnosti su pale u drugi plan. Tu i tamo bih zalutala u teretanu ili na neki grupni trening, ali me fustriralo to što bi u teretani morala čekati na red za pojedine sprave. Kod grupnih treninga mi uglavnom nije odgovaralo vrijeme i to što nije bilo individualnog pristupa trenera pojedincu. Zbog problema s leđima nisam mogla odrađivati sve vježbe, a pogotovo dizati teško te sam bila primorana čekati dok drugi rade vježbu.

Prije par godina otkrila sam Lineu. Vidjevši na svojoj prijateljici da se vidljivo “topi” odlučila sam i ja probati. Iako tada nisam bila nešto debela (mi žene uvijek mislimo da jesmo) htjela sam skinuti jedan konfekcijski broj i malo se stesati. To sam postigla kroz 2 mjeseca. Osjećala sam se fantastično, a i leđa su bila bolje. Nisam mogla vjerovati da mogu obući bilo koju odjeću i sve mi odlično stoji, kao na lutki u izlogu. Predivan osjećaj i ogromna doza samopouzdanja!

Prava agonija s kilama počinje u trudnoći, tj. poslije, kad sam dobila 20 kg. Da, 20 kg paf! I ne, nisam se prežderavala, nisam imala neke velike želje za hranom da bih mogla malo “potegnuti kočnicu” …kile su se jednostavno nizale i ja na to nisam mogla utjecati.

Svi su govorili, ma daj ne brini, pa trudna si, nestati će kad rodiš…
Znate što, ništa nije nestalo, porodom su otišle 3.5 kg koliko je težila beba i plodna voda. Što je još gore, bio je carski i odmah se vidio taj višak kože. Bila sam očajna, nisam se mogla pogledati u ogledalo, to je bilo najviše kila što sam ikad imala, a znala sam da zbog carskog moram pripaziti na aktivnosti. Ujedno mi je bila dijagnosticirana i dijastaza (dosta velika), pa sam i na to morala usmjeriti svoje vježbe, inače bi završila na operacijskom stolu.

Sjetila sam se Linee i znala sam, da je to jedino mjesto gdje će mi njihovo stručno osoblje pomoći da se u što kraćem roku vratim na staro, a da pritom pripazim na oporavak od carskog i moja leđa.

Nakon samo 2 mjeseca od poroda, prepustila sam se curama iz Linee u ruke. Saslušale su me, prilagodile mi vježbe i napravile plan prehrane. Odlazak u Lineu mi je postao odmor za dušu i tijelo, tih sat vremena provedenih tamo, samo za mene.

Cure su mi slozile vježbe koje sam s guštom odrađivala, a ujedno sam uživala u sauni i limfnoj drenaži. Kile su se počele topiti, obujam smanjivati, a nitko sretniji od mene. Kada mi je Silvija, na zadnjem mjerenju rekla da sam smanjila 71 cm (ujedno -14kg), šokirala sam se. Moje prvo pitanje je bilo, pa kolika sam bila??? Ne mogu vjerovati!

Prilikom odlaska na kontrolni pregled ginekologu, utvrđeno je da je moja dijastaza potpuno nestala (a već su me otpisali kao kandidata za operaciju). Ginekologica nije mogla vjerovati, pitala me što sam to radila i koje vjezbe. Samo sam se smijala i govorila : “Eeee tu je uloženog puno truda i sve se može kad se hoće i kad se zna gdje. 😊”

Tako da, hvala curama u Linei što su me spasile od noža. 😊
Najviše obozavam taj individualan pristup, tu ugodnu, prijateljsku atmosferu i prekrasan ambijent u Linei. Cure su fantastične i tamo se osjećam kao doma. Iskreno…bit će mi teško napustiti Lineu kad završim svoje putovanje… ali drago mi je da znam, ako mi se ikad dogodi koja kilica više, da uvijek postoji brzo i efikasno rješenje!

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!