BODY WRAPPING: TREND LJETA UKLANJANJA CELULITA

Bliže nam se mjeseci kratkih hlačica, ljetnih haljina i kupaćih kostima. Brinete li se kako se u kratkom roku riješiti masnih naslaga i celulita? Za vas smo prikupili nekoliko jednostavnih i prirodnih rješenja. Iznenadit ćete se koliko je body wrapping učinkovit u kombinaciji s pravilnom prehranom i dovoljnom tjelovježbom.

 

Uklonite uzroke celulita

Pojava celulita uglavnom je povezana s lošom cirkulacijom krvi i limfe, a najčešće se pojavljuje na trbuhu i bokovima, stražnjici, unutarnjoj strani bedara, nadlakticama i oko koljena. Drugi razlog je djelovanje ženskog hormona estrogena zbog kojeg ni vitkije i aktivnije žene nisu otporne na celulit.

Na dobru cirkulaciju i hormonalnu ravnotežu uvelike možemo utjecati sami, zdravim načinom života. Pobrinite se za redovitu tjelesnu aktivnost, možda s manje napora, ali barem 45 minuta dnevno. U borbi protiv celulita najučinkovitije vježbe su: aerobik, trčanje, plivanje, vožnja bicikla i gimnastika. Prilikom prilagodbe prehrane i odricanja od loših navika posebno je važno sljedeće:

  1. Piti dovoljno nezaslađene tekućine, po mogućnosti vode.
  2. Redovita konzumacija povrća, voća i zdravih masnoća (npr. maslinovog ulja);
  3. Zdrav način pripreme hrane (npr. kuhanje na pari, u pećnici bez dodanih masnoća…);
  4. Izbjegavanje slatkiša, slatkih pića i proizvoda od bijelog brašna;
  5. Prestanak pušenja;
  6. Izbjegavanje sjedenja s prekriženim nogama;
  7. Nošenje širokije odjeće koja ne ometa normalnu cirkulaciju.

Ljeti bez celulita uz pomoć body wrappinga

Jedna od najučinkovitijih metoda transformacije tijela i borbe protiv celulita, u koju se kunu i posjetitelji Linea Snella centara, je body wrapping.

Body wrappingom otklanjamo i uzroke i posljedice celulita. Naši iskusni terapeuti problematične dijelove tijela (trbuh, stražnjica, bedra, itd.) prvo namažu posebnom anticelulitnom kremom, a zatim ih omotaju drenažnom folijom. Ovaj postupak aktivira limfni sustav i potiče razgradnju masnoća u stanicama te uklanjanje razgrađenih tvari, toksina i vode iz potkožnog tkiva.

Redovitim body wrapping terapijama prvenstveno ciljamo na potkožne masne jastučiće i dodatne centimetre obujma tijela, a istovremeno zaglađujemo strije i dugoročno sprječavamo nastanak novog celulita. Na taj način istovremeno transformiramo tijelo i vraćamo koži elastičnost i čvrstoću te sprječavamo pojavu narančine kože.

Učinci body wrappinga vidljivi su već nakon prvog tretmana čime se opseg tijela smanjuje i do 2 cm. Redovita primjena terapija (8 do 12 terapija jednom tjedno) vidno transformira tijelo i vraća koži atraktivan i njegovan izgled.

 

Za koga je body wrapping?

Body wrapping je metoda koju preporučujemo svim posjetiteljima Linea Snella centara, a posebno onima koji:

  • Traže učinkovit način smanjenja celulita;
  • Žele poboljšati tonus i napetost kože (npr. nakon gubitka viška kilograma ili nakon trudnoće);
  • Imaju problema s cirkulacijom i zadržavanjem vode u koži.

Ograničenje korištenja tretmana imaju samo posjetitelji koji imaju problema s kožom ili potkožnim tkivom (npr. popucale vene ili kapilare, nadražena koža, alergije). Za još bolje rezultate preporuča se prije svakog tretmana napraviti piling kože jer se na taj način čisti i priprema za bolje upijanje korištenih aktivnih sastojaka.

U trenutnoj promociji -30% POKLANJAMO po jedan BODY WRAPPING za svaki mjesec korištenja programa

Individualni tretman i besplatne prve konzultacije

U centrima Linea Snell svakom se posjetitelju pristupa individualno jer pojedine faze razvoja celulita zahtijevaju individualizirani pristup. Svaka žena ima različite potrebe, zdravstvene specifičnosti i osobne sklonosti koje naši iskusni terapeuti poštuju i uzimaju u obzir pri osmišljavanju programa tjelesne transformacije.

O tome koji bi vam program najviše odgovarao možete razgovarati na prvim besplatnim prvim konzultacijama u najbližem centru Linea Snell. Najveća prednost naših programa je što Vam nudimo pisano jamstvo uspjeha. Vaš program je završen kada postignete svoj cilj. Bez iznenađenja i dodatnih troškova.

Prijavite se na besplatno savjetovanje
Bez obveze na kupnju!





    Opširnije

    Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu / uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima. U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella). Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com

    Slični sadržaj

    Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
    Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
    Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!