VITKA LINIJA U SKORO POLA CIJENE!

Ljeto je najbolje vrijeme za transformaciju vašeg tijela! Samo sada zajamčene rezultate možete postići još brže čak 45% jeftinije!

Do popunjenja svih slobodnih mjesta za sva tri centra u Zagrebu

  • Želite se opustiti i uživati ​​na plaži?
  • Umorni ste od skrivanja iza dugačke odjeće i ručnika?
  • Želite li se riješiti celulita ujedno i viška kilograma?

Na pravom ste mjestu. Jeste li znali da tijelo najbolje reagira na vježbanje upravo ljeti? Više vanjske temperature idealna su kombinacija za Linea Snellu metodu.

To znači da ćete sada znatno brže i čak 45% jeftinije postići zadane rezultate!

Stojimo iza svojih obećanja, jer smo jedini na tržištu koji vam daju 100% pisano jamstvo uspjeha. Svaki dan se računa! Ne gubite dragocjeno vrijeme, već danas rezervirajte svoje besplatne konzultacije!

Ako idete na godišnji odmor, NE BRINITE, NIŠTA NE GUBITE, zamrznut ćemo program i možete nastaviti kada se vratite

Kako 45% povoljnije do vitke linije?

Niste sigurni koje su usluge najbolje za vas? Naše stručne terapeutice su ovdje da vam pomognu!

Prijavite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE u vama najbližem Linea Snella centru i uz ljubazne i stručne terapeutice odredite svoj idealan program na kojeg dajemo 45% popusta.

Na pravom ste mjestu. Stojimo iza svojih obećanja, jer kada kupite program, dajemo vam 100% pisano jamstvo uspjeha. Nudimo Vam i povoljne beskamatne uvjete otplate odabranog programa oblikovanja tijela na rate.

Svaki dan se računa! Ne gubite dragocjeno vrijeme, već danas rezervirajte svoje besplatne konzultacije. Zajedno ćemo se pobrinuti za ljeto po VAŠIM potrebama!

Želim rezervirati svoje besplatne konzultacije

 

Pravila promocije: Ponuda vrijedi za sva tri centra u Zagrebu do rasprodaje svih slobodnih mjesta u sva tri centra. u Zagrebu, a najkasnije do 31.07.2024.

SAVJETOVANJE JE U POTPUNOSTI BESPLATNO I NE OBVEZUJE VAS NA KUPNJU.

3-4 PUTA BRŽI REZULTATI

Vježbanje u Thermoslimu traje samo 20 do 25 minuta, ali vaše tijelo sagorijeva do četiri puta više masti nego tijekom uobičajenog vježbanja.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm sauni, gdje u kontroliranim uvjetima vašem tijelu i koži dajemo vlažnost i elastičnost te ju „mazimo“ ozonom, eteričnim uljima i terapijom bojama.

Do vitke linije i blagostanja na nježan i ženstven način

Stroge dijete i (pretjerano) vježbanje nisu pravo niti dugoročno rješenje. Tko želi suhu kožu, višak kortizola, manjak energije i loš tonus? U Linea Snelli zagovaramo mekše pristupe koji vode do skladne i FIT ženske figure.
S viškom kilograma i centimetra možete se oprostiti bez rizika i praznih obećanja.

U 3 ​​centra u Zagrebu nudimo idealnu i individualnu kombinaciju najučinkovitijih terapija i konzultacija prilagođenih Vašim potrebama. Vježbamo kao prave dame, s rasterećenom kralježnicom i zglobovima. Učinci vježbanja proporcionalni su ugodi i čak 3 do 4 puta jači! Sagorite do 1300 kalorija u 20 do 25 minuta! Za to su zaslužni uređaji Linea Snelle koji tijelu pomažu toplinom od 37°C i infracrvenim zrakama.

U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 posjeta), što stvara optimalne uvjete za kasnije održavanje ciljane tjelesne težine. Iznad svega, zaronite duboko u sebe i pronađite strategiju kako se osloboditi okova nelagode u vlastitom tijelu. Na taj način možete se cjelovito pobrinuti za svoje zdravlje, dobrobit i ljepotu. Uloženi sati doista su optimalno iskorišteni.

Kako izgleda dolazak u Linea Snellu pogledajte u kratkom videu:

Cijena programa

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA).

Svjedočanstva klijentica

Lea Raos
Vesna Okić

 

 

Pogledajte i ostale priče o uspjehu OVDJE.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!