POSEBNA POGODNOST – do 35% POPUSTA + POKLON!

Svi želimo uživati u vlastitom tijelu! Istovremeno, zdravlje, ljepota i dobro psihofizičko stanje su vam također važni. Također znamo da odluke koje dugoročno donose najveće osobne pobjede nisu uvijek jednostavne.

Zašto? Jer kilogrami i centimetri nakupljeni tijekom mjeseci i godina ne mogu nestati preko noći, ali ih zato možemo riješiti znatno brže, na siguran i ugodan ženski način.

Zaboravite i na spor napredak jer s našim jedinstvenim pristupom, obećavamo vam ne samo gubitak kilograma, već i smanjenje konfekcijskog broja svaki mjesec! Rezultati koje možete očekivati su 3-4 puta brži od prosječnih programa mršavljenja.

 

Na pravom ste mjestu. Samo sada zajamčene rezultate možete postići uz odličan POPUST + POKLON!

Stojimo iza svojih obećanja, jer smo jedini na tržištu koji vam daju 100% pisano jamstvo uspjeha. Svaki dan se računa! Ne gubite dragocjeno vrijeme, već danas rezervirajte svoje besplatne konzultacije!

Kako ostvariti popust i poklon?

Niste sigurni koje su usluge najbolje za vas? Naše stručne terapeutice su ovdje da vam pomognu!

Da bi vaše putovanje prema vitkoj liniji bilo još motivirajuće, nudimo vam posebnu pogodnost – do 35% popusta na cjelokupan program!  Popust varira ovisno o broju mjeseci trajanja programa, a već od prvog mjeseca korištenja programa možete uživati u odličnom popustu od 20%.

A za svaki mjesec korištenja programa POKLANJAMO jedan tretman termodeke GRATIS

 

Prijavite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE u vama najbližem Linea Snella centru i uz ljubazne i stručne terapeutice odredite svoj idealan program.

Želim rezervirati svoje besplatne konzultacije

 

Pravila promocije: Ponuda vrijedi za sva tri centra u Zagrebu do rasprodaje svih slobodnih mjesta u sva tri centra. u Zagrebu, a najkasnije do 30.09.2024.

SAVJETOVANJE JE U POTPUNOSTI BESPLATNO I NE OBVEZUJE VAS NA KUPNJU.

Stojimo iza svojih obećanja, jer kada kupite program, dajemo vam 100% pisano jamstvo uspjeha. Nudimo Vam i povoljne beskamatne uvjete otplate odabranog programa oblikovanja tijela na rate.

3-4 PUTA BRŽI REZULTATI

Vježbanje u Thermoslimu traje samo 20 do 25 minuta, ali vaše tijelo sagorijeva do četiri puta više masti nego tijekom uobičajenog vježbanja.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm sauni, gdje u kontroliranim uvjetima vašem tijelu i koži dajemo vlažnost i elastičnost te ju „mazimo“ ozonom, eteričnim uljima i terapijom bojama.

Do vitke linije i blagostanja na nježan i ženstven način

Stroge dijete i (pretjerano) vježbanje nisu pravo niti dugoročno rješenje. Tko želi suhu kožu, višak kortizola, manjak energije i loš tonus? U Linea Snelli zagovaramo mekše pristupe koji vode do skladne i FIT ženske figure.
S viškom kilograma i centimetra možete se oprostiti bez rizika i praznih obećanja.

U 3 ​​centra u Zagrebu nudimo idealnu i individualnu kombinaciju najučinkovitijih terapija i konzultacija prilagođenih Vašim potrebama. Vježbamo kao prave dame, s rasterećenom kralježnicom i zglobovima. Učinci vježbanja proporcionalni su ugodi i čak 3 do 4 puta jači! Sagorite do 1300 kalorija u 20 do 25 minuta! Za to su zaslužni uređaji Linea Snelle koji tijelu pomažu toplinom od 37°C i infracrvenim zrakama.

U prosjeku gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna (10 posjeta), što stvara optimalne uvjete za kasnije održavanje ciljane tjelesne težine. Iznad svega, zaronite duboko u sebe i pronađite strategiju kako se osloboditi okova nelagode u vlastitom tijelu. Na taj način možete se cjelovito pobrinuti za svoje zdravlje, dobrobit i ljepotu. Uloženi sati doista su optimalno iskorišteni.

Kako izgleda dolazak u Linea Snellu pogledajte u kratkom videu:

Cijena programa

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA).

Svjedočanstva klijentica

Lea Raos
Vesna Okić

Pogledajte i ostale priče o uspjehu OVDJE.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!