Dobrodošli u našu oazu za žene – tamo gdje vaša transformacija počinje. POPUST do -35%

Dobrodošli u Linea Snellu – vašu oazu za žene, gdje vaša transformacija počinje

Nema potrebe za brzopletim odlukama ili kratkoročnim rješenjima. Linea Snella predstavlja najkompletniji program dizajniran specifično za vas – za žene koje žele postići trajne rezultate, osjećati se dobro u svojoj koži i zablistati punim sjajem.

Kroz naš jedinstveni program, obećavamo vam ne samo gubitak kilograma, već i gubitak konfekcijskog broja svaki mjesec. Da, dobro ste pročitali – s našim programom, možete očekivati rezultate koji su 3-4 puta brži od prosječnih programa mršavljenja. Zaboravite na brojanje kalorija ili izgladnjivanje. Naš pristup je holistički – fokusiran na zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu i psihološku podršku koja će vas ojačati iznutra prema van.

Ljeto je pred nama, a s njim dolazi i želja za vitkom linijom i samopouzdanjem.

Zakažite svoje besplatne konzultacije u najbližem Linea Snell centru!

PISANO JAMSTVO!

Kao dokaz našeg povjerenja u naše rezultate, nudimo vam 100% pisano jamstvo na vaše dogovorene rezultate.

Vaša sreća i samopouzdanje su važni za nas.

Žene dolaze kod nas ne samo zbog fizičke transformacije, već i radi podizanja samopouzdanja i dobrog osjećaja. Naše terapeutice posvećene su vašem uspjehu te kroz individualni pristup, prilagođen vama, vodit ćemo vas korak po korak do cilja.

POSEBNA POGODNOST – DO 35% POPUSTA

A da bi vaše putovanje prema vitkoj liniji bilo još motivirajuće, nudimo vam posebnu pogodnost – do 35% popusta na cjelokupan program! Popust ovisi o broju mjeseci trajanja programa, s time da od prvog mjeseca korištenja programa imate popust od također odličnih 20%.

Sada je pravo vrijeme da započnete svoje putovanje prema vitkoj liniji i osjećaju samopouzdanja. Oaza za žene čeka – dođite i zablistajte!

3-4 PUTA BRŽI REZULTATI

Vježbanje u Thermoslimu traje samo 20 do 25 minuta, ali vaše tijelo sagorijeva do četiri puta više masti nego tijekom uobičajenog vježbanja.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm sauni, gdje u kontroliranim uvjetima vašem tijelu i koži dajemo vlažnost i elastičnost te ju „mazimo“ ozonom, eteričnim uljima i terapijom bojama.

Kako rezervirati termin za besplatno savjetovanje?

Prijavite se za BESPLATANO SAVJETOVANJE u jedan od tri centra u Zagrebu te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja te trajanje programa.

Pravila promocije: Ponuda vrijedi za sva tri centra u Zagrebu do popunjenja svih slobodnih mjesta, a najkasnije do 30.04.2024.

SAVJETOVANJE JE U POTPUNOSTI BESPLATNO I NE OBVEZUJE VAS NA KUPNJU.

A kako izgleda jedan vaš dolazak kod nas te kako se mršavi i oblikuje tijelo, pogledajte u kratkom videu:

Cijena programa

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA).

Manje viška kilograma = više sreće, zdravlja i zadovoljstva!

NAŠE KLIJENTICE

Lea Raos

Vesna Okić

Sve priče o uspješnoj transformaciji pogledajte OVDJE.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!