Anita Cvitković

„Prezadovoljna sam, jer sam shvatila da u mom slučaju kile apsolutno nisu bitne, već centimetri koji se tope i puuuno energije. A to je tako dobar osjećaj!“

Anita Cvitković

Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma. Naime, ja sam jedina osoba za koju sam čula da je kao mala išla na injekcije za dohranjivanje… Da, dobro ste čuli (pročitali)…i sad se još sjećam kako me guza boli od njih… a trenutno je ona jedna od istaknutijih dijelova moga tijela…

Čak sam i u trudnoći bila vitka, sve je bilo u trbuhu, a s leđa se isticao i struk….šta jedna žena može više poželjeti?!

Pamtim izjavu moje šefice kada mi je rekla: „Vidjet ćeš, sa 40 se sve mijenja.

I tako je došla ta famozna 2017. u kojoj ću napuniti 40. godina…, ali i godina koja mi je donijela  toliko ružnih stvari u životu, da ju želim izbrisati iz pamćenja na sve moguće načine što prije – ako netko zna neki čarobni napitak, samo mi javite.

Uglavnom, moja idealna kilaža se kretala uvijek oko 65 kg, a u toj famoznoj 2017. dobla sam +7 kg.

Sa svakom kilom više, samu sam sebe tješila – ma hajde, kad ti se sve opet posloži u životu skinut ćeš ti to bez problema…, ali, zadesila me i „kletva“ šefice – napunila 40 godina i kile ne da ne idu, nego su se nastanile kao podstanari koje ne možeš izbaciti van, a ne plaćaju stanarinu.

I znam da se to vama sada čini da: što dižem toliku dramu da to i nisu neke kile, ali meni su smetale, jer sam došla u fazu da kad hodam ulicom, osjećam svoj trbuh kako se talasa – strašno.

Pričam ja tako jedan dan sa svojim prijateljem još od 1. razreda osnovne škole koji je netom postao friški tata i tako mi malo o porodu, djeci i svim tim popratnim stvarima koje idu uz trudnoću i djecu i spomenem ja svoj „problem“ tih nekoliko kg viška koje me ne žele napustiti. Tada mi on kaže da su njegov prijatelj i zaručnica vlasnici jednog ludilo salona i da je to jedino što mi može pomoći.

I eto mene u Linea Snelli kod Helene!

Informativni razgovor i mjerenje, gdje Helena zaključuje da ja apsolutno nemam viška kilograma, samo se jednostavnom moram utegnuti, ali podržava moju želju da skinem i kilograme.

Dogovorimo plan prehrane i termine vježbanja i moja avantura počinje.

Iskreno priznajem, na početku se baš i nisam držala dogovorene prehrane iz x razloga – što opravdanih, što neopravdanih…, ali „onaj“ osjećaj svaki put kad bih stala na vagu koja se nije micala i „prijekornih“ pogleda preslatkih cura iz Linea Snelle, rezultirali su time da samčvrsto odučila da petljanja nema više i primila se čvrsto uputa kao Svetog pisma.

Nije tu bilo puno korekcija – moj najveći neprijatelj  je kruh o kojem sam ovisna te ga je bilo potrebno ne izbaciti, već zamijeniti nekom zdravijom varijantom  i raspodjela obroka na njih  5 u toku dana. Kad se samo malo presložite u svojoj glavi i u kuhinji – apsolutno nije nikakav problem, a glad zaista ne osjećate.

Kile nisu bitne, već centimetri koji se tope

Cijeli prostor odiše svježinom, moderno je uređeno i besprijekorno čisto, a kada u to ukomponirate uvijek nasmijan tim Linea Snelle i poruke pozitive koje Helena i sve cure revno lijepe po zidovima – shvatite da je to vaša oaza mira daljnjih 45 minuta u tom danu.

Prezadovoljna sam, jer sam shvatila da u mom slučaju kile apsolutno nisu bitne, već centimetri koji se tope i puuuno energije. A to je tako dobar osjećaj!

Uskoro prolaze moja 3 mjeseca vježbanaja i druženja sa Lineom i mogu vam reći da uživam u tim trenucima – vježbanje traje svega 20-tak minuta, što je u današnjem vremenu, kojeg nitko nema dovoljno, nešto idealno, a nakon toga 15 minuta saune – savršeno!

I zapamtite – JEDINI LOŠ TRENING JE ONAJ NA KOJI NISTE NITI OTIŠLE!

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!