Iva Ivana Mulac

„Moje druženje i put prema oblikovanju tijela počelo je slučajnim odabirom.“

Iva Ivana Mulac

Moje druženje i mršavljenje s ekipom iz Linea Snelle počelo je slučajnim odabirom, a ni u jednom trenutku nisam pomislila da sam krivo izabrala.

U četiri mjeseca, skinula sam 12 kg i sveukupno 100 cm i osjećam se fantastično. Za mršavljenje i oblikovanje tijela zaslužne se prekrasne curke Ana, Slađana i Helena koje su radile i vježbale sa mnom.

Bile su mi velika podrška u svakom trenutku. Uvijek sam išla na tretmane s osmijehom na licu, a izlazila van s još većim osmijehom. Promjenila sam skroz način života, navike i sve što ide uz zdrav život. I nakon završenog programa nastavila sam vježbati sama, a i ubrzo se vraćam u Lineu da nastavim radit na sebi.

Prije nego sam krenula u program, moja dnevna ishrana su bile najviše čokolade i keksi navečer, a tijekom dana sam pila sokove, gazirana pića i jela sve što mi je došlo pod ruku. Nakon ulaska u program moja dnevna prehrana se počela sastojati od pet obroka dnevno. Na početku je bilo izuzetno teško odreći se slatkiša, al sam uspjela.

Mršavljenje u Linea Snelli

Nije bilo lako jer svi oko tebe jedu, a ti moraš bit discipliniran. Nakon četiri mjeseca, krenula sam pojest komad torte i nisam uspjela – vjerujte mi…..osjećala sam se kao da sam pojela čavle.To je stvarno istina.

Organizam je uz zdrav način prehrane izbacio potrebu za slatkim. Stvarno se počneš osjećati drugačije. Prehrana ustvari nije drugačija nego uravnotežena i zdrava…

S obzirom kakvim tempom živimo, nije ni čudo kako se hranimo. Znači: samodisciplina je najbolji prijatelj tvoga tijela. Bilo je teško probit te sve masnoće u mom tijelu, ali sam uspjela uz stručni tim i puno pozitivnih savjeta. I zato, svom tijelu nikad više neću dozvolit da živi na stari način, nego isključivo na novi naučeni način. Prema velikom iskustvom u Linei, nastavljam zdrav život uz zdravi način prehrane.

Uspjeh je najveća nagrada u životu uz sjajnu podršku takvog tima. Zato poruka svima: sve se može kad se hoće. Moj cilj je bio promijeniti sebe u pozitivnom smislu. I uspjela sam, iako ponekad nije bilo lako.

Cijelom timu puno hvala, a najviše Ani koja je zaslužna na mom današnjem izgledu.

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!