Gordana Meze

„Povratak sebi.“

Gordana Meze

Dragi Svi oni koji misle da je povratak u omiljene hlače ili suknju nemoguća misija, da je teško i nemoguće sjediti pored čokolade a da ju ne poželiš, proći pored pekare i ne kupiti tonu kroasana, da se više nikada neće moći i željeti pogledati u ogledalo, da je fizička aktivnost i kondicija ostala u prošlosti/sjećanju jer to mogu samo „mladi“, da je srce obavijeno samo tugom /depresijom jer nemaš financijsku podlogu da uplatiš neki paket mršavljenja, osobnog trenera, raznih čajeva i pripravaka za topljenje masnih naslaga – neka pročitaju moju priču.

Samohrana sam majka  od 40-te godine kada mi je suprug preminuo od infarkta …kao mlada djevojka  bila sam često model frizerima i aktivna sportašica, mogla sam pojest  što god da poželim a da ne ugrozi tada moju savršenu liniju… s 30 godina postala sam majka, vratila brzo svoj vitki izgled i tako je bilo sve dok nisam izgubila supruga… tada je sve krenulo nizbrdo.

Stradala mi je štitnjača uslijed šoka i upala sam u teško stanje depresije koje sam utapala u prejedanju… financijski sam sastavljala jedva kraj s krajem.

Tako sam dočekala 50-tu, ušla u menopauzu i počela patiti od svakodnevnih jakih bolova u stopalima, potpunoj nemoći (teško mi je bilo popeti se na drugi kat), stalnom osjećaju nedostatka zraka i bolovima u prsima.

Tada mi se dogodio klik u glavi gdje sam se prepala da ću past nepokretna u krevet i time vlastitom djetetu samo napraviti problem u životu… da neću više moć radit (odgajatelj sam po struci) i da neću moć isplivati iz financijskih problema.

Počela sam tragati za nečim prihvatljivim za mene uz pomoć čega bi skinula višak kila i popravila zdravstveno stanje… ništa mi se nije sviđalo u mnoštvu ponuda raznih centara , salona, tretmana, preparata uvijek sam našla nešto što me odbilo!!!  Na fejsu sam vidjela ponudu besplatnog pregleda u Linea Snelli i naručila se.

Već  prvim dolaskom u Linea Snellu i načinom kako sam primljena osjetila sam kao da se počinjem buditi. Ljudskost i profesionalni pristup voditeljice tima Helene bio je upravo ono što je meni bilo potrebno (ne izvještačena ljubaznost već topao i ljudski pristup )

Nakon tog susreta trebala sam se odlučiti na neki od ponuđenih opcija koje mi je Helena rekla no pojavili su se u glavi demoni /kočničari koji su mi zvonili u glavi „kako češ , od kuda, pa ti si u dugovima, nemaš ni za osnovne obaveze, s čime češ to platit!!!”, ali nešto je bilo jače od tih demona – jedna Helenina topla i podržavajuća rečenica „SAMO TREBATE ODLUČITI I SVE ĆE SE POSLOŽIT”… samo trebaš odlučiti Goga, rekla sam sebi – ODLUČITI VRATITI SEBI SEBE.

 

Povratak sebi

ODLUČILA SAM i dogodilo se čudo!!! Prijateljica mi je posudila novac da mogu krenuti u svoj povratak… pojačala mi se zarada da sam mogla vraćati tu posudbu, vrata su se sama počela otvarati ka mom cilju. Ništa mi nije bilo teško i neizvedivo uz pomoć dragih ali strogih Helene, Ane, Silvije, Petre, sjajnog tima Linea Snelle.

Danas sam SRETNA ŽENA nakon svega 6 mjeseci… u omiljenim trapericama koje sam čuvala od 24-te godine, pored čokolade sjedim ali me uopće ne privlači, pored pekare prođem bez osvrtanja, svaki dan s ljubavlju pogledam svoj odraz u ogledalu i osmjehnem se puna optimizma, bolovi u stopalima i u prsima su potpuno nestali, a kondicija mi se vratila i 9 km prehodam kao od šale, popnem se na svako brdo bez da se uspušem. Svaka uložena lipa se isplatila, a otplata posudbe primiče se kraju.

Veliko i beskrajno HVALA Heleni, Ani , Silviji, Petri bez njih  ne bi uspjela!

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!