Sara Foršek

„Sve me žuljalo, ne moram niti govoriti da sam ujedno bila i troma, bezvoljna i generalno nezadovoljna sa gotovo svim oko sebe.“

Sara Foršek

Moja priča kreće  krajem 10 mjeseca 2017. godine. U ovom periodu nagomilalo mi se dosta toga, posao na kojem nisam bila zadovoljna, razni problemi privatne prirode što je sve rezultiralo činjenicom da sam samo jedan dan shvatila da ne stanem u apsolutno ništa što imam doma.

Sve me žuljalo, ne moram niti govoriti da sam ujedno bila i troma, bezvoljna i generalno nezadovoljna sa gotovo svim oko sebe.

Sve se događa s razlogom

Kako vjerujem da se sve događa sa razlogom i upravo u pravom trenutku, listajući oglasnu ploču na poslu došla sam do oglasa za Linea Snella koji je nudio mogućnost besplatnih konzultacija.
Obzirom na stanje u kojem sam bila mislila sam si, zašto da ne, idem vidjet pa što da bude.

Obavila sam razgovor, mjerenje i trenutak kada sam vidjela trenutnu kilažu je bio presudan, dosegla sam skoro kile nakon poroda (za što sam se zaklela da nikad neću)i sada više stvarno nije bilo isprika i bilo je sada ili nikada.

Razgovor sa Helenom bio mi je sve što sam trebala čut, sve mi je objasnila, ispričala i najbitnije od svega ohrabrila da ja to mogu! Dobila sam sve upute, prvenstveno prehranu i dogovorila termine za dolaske.

 

Vježbanje koje mi odgovara

Iako mrzim vježbanje, trening u Thermoslimu ili vožnja bicikla su mi taman tjelovježba koja mi odgovara, a traju dovoljno kratko da ne gubim volju i naravno znaš da te nakon vježbanja čeka 20 minuta uživanja u sauni ili Thermo deki. Divota!

Moram samo naglasiti da jako malo tko voli jesti kao ja i iako sam mislila da će mi bilo kakav restriktivni režim prehrane biti problem, nisam bila gladna.

Posložila sam si prehranu kako mi najbolje odgovara da si priuštim većinu toga što volim i želim jesti, jedino što mi je bilo malo problematično je činjenica da bi trebala jesti cca. 5 puta dnevno (inače sam jela otprilike dva puta), ali brzo sam se naviknula i sad mi je dan nezamisliv drugačije.

Uz ovakvu prehranu, vježbanje i saunu poslije neki problemi poput gastritisa i lošeg tena su nestali, a ono najbitnije kile su išle!!! I to munjevitom brzinom! Bolji poticaj od ovog nisam mogla dobit.

Uz sve ostalo  ja sam se osjećala sjajno! Dolazak na tretmane mi je bio ritual, sat vremena samo za mene, a cure iz centra su uvijek tu ako ti treba pomoć, savjet ili ohrabrenje.

 

Nove navike

Iako nisam dosegla kilažu koju sam planirala, rezultati su sjajni, nosim odjeću koju nisam mogla obuć godinama, osjećam se odlično i zadovoljno (u ovom periodu sam i promijenila posao nakon 10 godina!!! ) i usvojila sam prehrambene navike s kojima si više nikada neću dopustiti da se dovedem do one nesretne kilaže sa početka priče.

Iskreno, ovo mi je bila jedna od boljih životnih odluka!

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!