Lana Brekalo

„Odlučila sam promijeniti svoj život.“

Lana Brekalo

Nikako da počnem pisati svoju priču. Ne zato što nemam što napisati već toliko toga imam, a ne znam od kuda krenuti.  Sve je počelo slučajnim naletom na reklamu Linea Snella, besplatno savjetovanje o zdravlju, višku kilograma.

Kada sam ju ugledala mislila sam: idem ispuniti upitnik “moš misliti, baš će me nazvati” pa šta bude. Nije prošlo ni dan, dva kad ono zove mene Natalija, danas moja prijateljica, trenerica, terapeut, moje sve.

Odlučila sam promijeniti svoj život

Odluka je pala! Krenula sam sa 70 kg koje sam skidala dugo, dugo. Svi znamo kako to ide kada rodiš, prestaneš pušiti, a još uz sve jako voliš papati. Išla sam na fitness, zumbu, teretanu i ne mogu reći da nije bilo rezultata, ali ne dovoljno. Kile su se uvijek vraćale, dok nisam krenula u Linea Snellu.

Tu sam puno toga naučila o prehrani i samom vježbanju koji je rezultirao sa -10 kg i -63 cm u 6 mjeseci. Ja prezadovoljna.

Sve zahvaljujući mojoj Nataliji i predivnim Snellicama Anamariji, Gogi i Jeleni koje su uvijek bile tu uz mene. Konačno sam počela misliti o sebi i svom zdravlju.

Naučila sam nešto za cijeli život. Ne mogu reći da nije bilo muke, je! Ali uz veliku potporu i volju sve se može. Bilo je dana kada bih pojela sve u frižideru, kada mi se apsolutno ništa nije dalo, ali kada razmisliš kako će biti poslije, sve jednostavno ide naprijed. Ovaj osjećaj koji sada imam, osjećaj lakoće, poletnosti, da mogu sve… nisam jako dugo imala i ne bih ga mijenjala za ništa na ovom svijetu.

Mogu samo reći jedno VELIKO HVALA mojim Snellicama.

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!