Ivana Knezović

„Nijedan okus čokolade ne daje takav osjećaj  kao kad staneš u 5 brojeva manje traperice.“

Ivana Knezović

Taj slogan mi je bio misao vodilja tijekom puta u novo JA.

Otkad znam za sebe volim jesti, volim kuhati i volim se družiti. To nije problem dok je čovjek aktivan i bavi se tjelesnom aktivnošću. Svatko od nas u nekom životnom trenutku naleti na kamenčić, veći ili manji, koji ga izbaci iz tračnica. I onda nam treba neko vrijeme da se vratimao na ciljanu rutu. Meni je trebalo pet godina.

U Lineu sam došla u siječnju 2019. Imala sam zakazane konzultacije s Anom. Nisam znala što me čeka. Znala sam samo da se moram pokrenuti. Prvo su me postavili na vagu i izmjerili masnoću. 99 kg i 49 % udjela masti u tjelesnoj masi. Visina 165 cm. UŽAS!!!! Dobila sam prijedlog jelovnika i dogovorila termine vježbanja.

Nakon mjesec dana izgubila sam 7 kg. Moram reći da mi je novi dnevni ritmam i način prehrane jako odgovarao. Nisam bila gladna što je bitan čimbenik kad kreneš u skidanje kilograma. Ubrzo su se vidjeli i prvi rezultati na mom napaćenom tijelu (čitaj: obloženom masnoćama) i one najveće traperice su počele padati. Tako sam iz mjeseca u mjesec sam gubila jedan po jedan konfekcijski broj.

Kako sam ulazila u manji broj, tako sam razmišljala o svim onim finim zalogajčićima u kojima sam ranije uživala i komparirala razinu zadovoljstva koju dobiješ konzumacijom hrane i lijepim i zdravim tijelom? Željenu težinu sam postigla nakon devet mjeseci, ali sam i dalje nastavila druženje sa Lineom. Praćenje i podrška koju sam dobila dolazeći do danas, rezultirali su dodatnim gubitkom obujma  i tijelom u kojem se osjećam savršeno.Nema tog okusa hrane/čokolade koji daje takav osjećaj kao kad staneš u puuuuno brojeva manje traperice…. i prštiš energijom i zdravljem.

Danas, nakon  godinu i pol dana druženja i življenja sa Lineom imam 58 kg i 220 cm manje obujma nego prošle godine. Nosim konfekcijski broj 34-36. I trenerice Ana, Kaja i Silvija na čelu s Helenom me zovu MRŠAVICA.

Uz divno tijelo, energiju i zdravlje imam još veliki benefit: ja sam danas bogata žena jer sam u Linea Snelli upoznala žene koje su kao i ja snažne žene sa jasnim ciljem u životu, pune ljubavi, prema sebi i drugima, i  PRIJATELJICE  s kojima sam provela pet nezaboravnih dana u prekrasnoj vili Stone na jugu lijepe naše, reprogramiranje s Helenom…. jedva čekam  iduće druženje…

I na kraju, za sve drage divne žene koje ste neodlučne, mali savjet: nemojte čekati kao ja pet godina. Krenite, nemate što izgubiti, osim kilograma, a tome težimo i to želimo…

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!