Ivana Diklan

“Dolazim s osmijehom, a odlazim s još većim, pogotovo sada kada je iza mene i rezultat”

Ivana Diklan

Svaka od nas želi biti vitka, fit i mladolika, a uz to još i zdrava, zar ne? Ni ja se po tome ne razlikujem mnogo od svih drugih žena. Tijekom života stalno sam vodila bitku s viškom kila, oscilirala 10 gore 10 dole, a od kada sam počela raditi tipični sjedilački posao, 10 plus postala je konstanta uz dodatnu kilu svaku zimu.

I tako nakon mnogo razno raznih dijeta i mučenja same sebe, bilo je potrebno donijeti odluku, zbog mojih godina i menopauze koja je sve bliže, ali životnu odluku o stilu življenja, brizi za zdravlje, kretanju, prehrani… U trenutku kad sam saznala za Linae Snellu i upoznala Helenu, neko vrijeme prije sam stekla naviku redovnog vježbanja.

Do tada, priznajem vježbanje nije bio sastavni dio mog života, a nešto poput Linea Snelle sam mislila da si ne mogu to priuštiti. U kolovozu 2018. prijavila sam se na savjetovanje i zapravo htjela vidjeti kolika mi je mišićna masa, uvjeravajući se kako je sve to ok i kako ja to mogu sve sama. Nisam krenula u program.

No, došao je prosinac, a s njim i 2 kg više nego u kolovozu i shvatila sam da ipak ne mogu sama, da mi je svega previše u tim kilama koje sam nosila. Potrebna mi je bila pomoć, podrška, pravila, disciplina i nadzor. Odluku sam htjela ostaviti za 1.1. tipično, a tad je odlučna Helena rekla da mogu i odmah krenuti. Zašto čekati? Meni je u glavi bio bakalar, kolači i druge delicije, ali Helena mi je rekla da i dalje mogu u svemu tome uživati, povjerovala sam i bila je u pravu. A u Linei Snelli naučila sam i kako.

12.12.2018. Krenula sam s izazovom u Linei. Ovo je bilo ulaganje u mene, u moju budućnost i ono najvrijednije: u zdravlje. Neću reći da je bilo lako, niti da sam se odmah navikla na sva pravila, ali bila sam uporna i usrtajna. Nisam bas ni bila dobre volje svaki put, niti mi se dolazilo pravih dva, možda i tri mjeseca iako su se već vidjeli rezultati.

Malo po malo, došla sam do osjećaja u sebi koji je i danas isti: veselim se dolasku u Lineu i vježbanju jednako kao i uživanju u sauni ili termo deki. Volim sve u Linei i svo predivno osoblje.

Dolazim s osmijehom a odlazim s još većim, pogotovo sada kada je iza mene i rezultat: -14 kg i jako puno cm manje. Uspješan rezultat je značajan, a još više sve što sam s njime dobila. Sada nakon više od godinu dana kad sam u fazi održavanja s tendencijom da ode još koja kilica, naučila sam i usvojila pravilno se i zdravo hraniti, kombinirati namirnice, što, kako, kada i koliko jesti, a što je najvažnije: nisam nikad gladna.

Sada su bademi uvijek uz mene i nema šanse da ću si dozvoliti da pregladnim. Slušam svoje tijelo i dajem mu što traži, da i slatko, ali znam koliko, a stevija je uvijek uz mene. Uz sve usvojeno postala sam i sasvim druga osoba, zadovoljnija,  samosvjesnija, pouzdanija, ispunjenija. Uz pristup klijentima koji se njeguje u Linei, napretku svjedočim i u drugim segmentima svog života, a vidim i buduće nebrojene mogućnosti. S Lineom je nemoguće ne uspjeti, a vrijednost koja se dobije je neprocjenjiva.

Želim svim ženama da iskuse predivnu Linea Snellu jer tamo se osjećaš kao prava dama.

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!