Nikolina Kljunak

“Početi ću kratko slatko i iskreno.”

Nikolina Kljunak

Oduvijek sam voljela jesti. Kao malu, od milja su me moji zvali ‘debeli’. Kako sam odrastala bila sam normalne građe i težine. Uvijek me je visina spašavala i kilogrami su bili u granici ‘dozvoljenoga’. Sjećam se kako sam i tada bila nezadovoljna, a u trenutku kada sam se odlučila na promjenu, cilj mi je bio da postanem opet ona stara Nikolina, koja je samoj sebi obećala da će ovaj put biti zadovoljna.

No, onda sam postala mama. Naravno tada je najvažnije dijete i tu sam jednostavno zanemarila sebe. Stil života mi je jednostavno nametnuo: jedi kad stigneš i što stigneš. Vaga je vrištala. Pokušavala sam u nekoliko navrata raznoraznim dijetama, ali bezuspješno.

Želja da se ponovno osjećam ugodno u svojoj koži bila je jača. Dogodio se klik u glavi kada sam naišla na slogan koji mi je promijenio život i vratio onu staru Nikolinu, a to je: BUDI NAJBOLJA TI.

Prijavila sam se na besplatno savjetovanje u Linea Snellu. Par dana kasnije, već sam odradila i prvi trening. Priznajem da mi je teško pala promjena prehrane jer najlakše je bilo pojesti nešto s ‘nogu’, ali želja je bila jača i želja za promjenom je pobijedila.

Svako vaganje davalo mi je novu motivaciju i poticaj. A ono isto ogledalo koje sam izbjegavala, sam počela voljeti. I što je najvažnije, svoje obećanje nisam zaboravila, a to je da ću od sada biti zadovoljna. Biti ću najbolja JA. Jedno veliko hvala čitavom timu na motivaciji i podršci i stručnosti. Bez vas ne bi  uspjela!

Hvala hvala hvala

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!