Lidija Hrlić

„Moja borba s kilogramima traje godinama, isprobala sam svakakve dijete, bila više gladna nego sita, ali sve uzalud kile su uvijek pobijedile.“

Lidija Hrlić

Moja borba s kilogramima traje godinama, isprobala sam svakakve dijete, bila više gladna nego sita, ali sve uzalud kile su uvijek pobijedile. Tada sam čula od mamine prijateljice za Linea Snellu, ona je išla i imala odlične rezultate. Odlučila sam i ja otići i napraviti nešto za sebe.

Prvi vidljivi rezultati

Prvi rezultati su bili vidljivi već nakon prvih mjesec dana sa promijenjenom prehranom,  vježbanjem u kapsuli Thermoslim, limfnom drenažom, termo dekom, koja je savršena, i saunom Bodywarm.

Nakon 9 mjeseci  lakša sam 27 kg, život mi je postao lakši, vratilo mi se samopouzdanja, zdravstveno stanje se popravilo, tlak se normalizirao, koljena su prestala boljeti konačno mogu po stepenicama bez bolova, bolje se osjećam i psihički i fizički.

Konačno mogu obući ono što želim, toliko željene haljine, a ne ono što moram da bi prekrila nedostatke.

Veliko hvala svim curama iz Linea Snelle, hvala mojoj mentorici Gorani,  koje su tako tople i drage cure, uvijek sa smiješkom na licu, uvijek i u svakom trenu spremne pomoći sa savjetima i toplom riječi podrške. I konačno po prvi put u borbi s kilama ja izlazim kao pobjednik.

Hvala Linea Snelli što postoji i što mi je pomogla da konačno budem zadovoljna sobom.

 

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!