Sanda Dragičević

„Baš kao i ova godina koja obiluje negativnim događajima i moja kilaža je poprimila vrlo negativan trend.“

Sanda Dragičević

Baš kao i ova godina koja obiluje negativnim događajima i moja kilaža je poprimila vrlo negativan trend. Došla sam do brojke na vagi koju nikada do sada nisam imala, a kako su se kilogrami gomilali tako sam ja postajala sve bezvoljnija i nezadovoljnija.

Osim što sam bila nezadovoljna, bila sam i izuzetno neaktivna, a nikakva vježba mi nije padala na pamet.

A onda jedan dan, sasvim slučajno i na mali poguranac kolegice prijavile smo se na vaše besplatno savjetovanje misleći ‘pa ništa me ne košta otići i vidjeti…’ I tada je započela moja avantura sa Snellicama koja sada već traje skoro 5 mjeseci.

Rezultati, bar oni na vagi, su bili vrlo vidljivi već nakon mjesec dana, a vrijeme provedeno kod vas ne bih mijenjala ni za što. Naučile ste me da se isplati biti uporan, da se isplati mijenjati svoje prehambene navike, da vježbanje u ugodnoj atmosferi može biti zabavno i da može postati dio rutine, a rezultat i osjećaj zadovoljstva te samo tjera dalje…

Kad sam tek krenula sa vježbanjem, mislila sam ići dva mjeseca, pa što bude…, a evo sada, skoro pet mjeseci kasnije, preko sto izgubljenih centimetara i 17 kilograma manje nastavljam i dalje i tko zna gdje je kraj…

Ako sam ja uspjela, može svatko! Sve što je potrebno je pridržavati se ishrane, malo volje i pozitivan stav. Hvala vam što me motivirate, vodite i podržavate!

Sanda.

P.S.  sada mi je skoro svaki vikend aktivan, odrađujem kilometarske ‘šetnjice’, a to je iz moje perspektive prije samo nekoliko mjeseci bilo nezamislivo!

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!