Biljana Borisov Vrbanić

„Učinila sam nešto za sebe zbog čega se osjećam izvrsno!“

Biljana Borisov Vrbanić

Za proslavu Nove godine htjela sam obući svoju omiljenu haljinu koja je bila prilično ugodna i komotna. No, kada sam shvatila da prilikom oblačenja ne prolazi moje bokove, upalio se alarm! Odmah sam krenula užurbano pretraživati Internet i pronašla Linea Snella studio. Sestra me je dodatno ohrabrila odabirom načina mršavljenja jer je i ona bila u Linea Snelli i imala vrlo pozitivno iskustvo sa odmah vidljivim rezultatima!

Dogovorila sam konzultacije gdje sam već u startu stekla veliko povjerenje u mogućnosti za gubitak viška kilograma.

Krenula sam 04.01. i u samo 4 mjeseca izgubila 8 kg bez velikih odricanja! Majka sam dvoje djece i radim zahtjevan posao stoga nemam puno slobodnog vremena. Svoje treninge sam odlučila imati u 7 ujutro. Izvrsno! Krećem u dan puna energije i sa manje kilograma. Učinila sam nešto za sebe zbog čega se osjećam izvrsno!

Oduševljena sam cijelim timom i konceptom rada. Cure u studiju su divne i vrlo je ugodna i opuštena atmosfera u kojoj se osjećate izvrsno. Maksimalan učinak uz minimalan trud! Svaka preporuka! Drage žene, majke, kraljice, učinite nešto za sebe i poklonite si vrijeme u kojem ćete uživati!

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!