Biljana Borisov Vrbanić

„Učinila sam nešto za sebe zbog čega se osjećam izvrsno!“

Za proslavu Nove godine htjela sam obući svoju omiljenu haljinu koja je bila prilično ugodna i komotna. No, kada sam shvatila da prilikom oblačenja ne prolazi moje bokove, upalio se alarm! Odmah sam krenula užurbano pretraživati Internet i pronašla Linea Snella studio. Sestra me je dodatno ohrabrila odabirom načina mršavljenja jer je i ona bila u Linea Snelli i imala vrlo pozitivno iskustvo sa odmah vidljivim rezultatima!

Dogovorila sam konzultacije gdje sam već u startu stekla veliko povjerenje u mogućnosti za gubitak viška kilograma.

Krenula sam 04.01. i u samo 4 mjeseca izgubila 8 kg bez velikih odricanja! Majka sam dvoje djece i radim zahtjevan posao stoga nemam puno slobodnog vremena. Svoje treninge sam odlučila imati u 7 ujutro. Izvrsno! Krećem u dan puna energije i sa manje kilograma. Učinila sam nešto za sebe zbog čega se osjećam izvrsno!

Oduševljena sam cijelim timom i konceptom rada. Cure u studiju su divne i vrlo je ugodna i opuštena atmosfera u kojoj se osjećate izvrsno. Maksimalan učinak uz minimalan trud! Svaka preporuka! Drage žene, majke, kraljice, učinite nešto za sebe i poklonite si vrijeme u kojem ćete uživati!

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!