Sandra Pavičić

„Obeshrabrena svojim stanjem, ipak sam nastavila dalje, slogan ‘Budi najbolja ti’ i Helena nisu mi dali da odustanem. I već nakon mjesec dana rezultati su bili vidljivi!“

Sandra Pavičić

U Lineu sam došla na preporuku prijateljice. Nakon četvrte trudnoće i s 43.godine nakupljene kilice više nisu same od sebe išle dole: tvrdoglava kakva jesam, umjesto da idem lakšim putem, dala sam sebi 9 mjeseci da se sama vratim na kilažu prije poroda (jer toliko mi je i trebalo da ih nakupim) no ovoga puta ostalo je 8kg viška koje nikako nisu išle dole.

Moram priznati da u priču koju mi je Helena ispričala nisam u potpunosti vjerovala  jer kao bivša sportašica, a kasnije trenerica navikla sam na krv, znoj i suze. U nijednom sportu, pa tako ni klizanju ne možeš napraviti rezultat bez ogromnih odricanja, a koncept Linae nudio je nešto potpuno drugačije:  mršavljenje i vraćanje u formu na jednostavan način bez puno muke.

Do dolaska u Lineu kilograme sam gubila isključivo bjesomučnim treniranjem i nerijetko gladovanjem. Bilo je vrijeme da isprobam nešto drugačije. I tako sam došla u Lineu, još uvijek skeptična da će za mene biti moguće mršaviti uz ne tako drastičnu prilagodbu prehrane i vježbanjem samo 2x tjedno po sat, do sat i pol. Dobro se sjećam prvog dolaska, dočekala me divna atmosfera i nasmijane djevojke.

No uskoro mi je raspoloženje splasnulo, planirano vrijeme za vježbanje u Thermoslim kapsuli bilo je 20 minuta a ja, velika sportašica, nisam uspjela napraviti zadani broj ponavljanja. Tada sam shvatila koliko sam zaista van forme i koliko moje tijelo treba svu moguću podršku nakon četvrtog poroda. Obeshrabrena svojim stanjem, ipak sam nastavila dalje, slogan ‘Budi najbolja ti’ i Helena nisu mi dali da odustanem. I već nakon mjesec dana rezultati su bili vidljivi!

Po prvi puta u životu nisam se mučila, centrimentri su se topili a ja sam uživala u svakoj minuti provedenoj u Linei. Divne curke potrudile su se da se osjećam ugodno i bodrile me u one dane kad mi nije baš bilo do vježbanja. Ono čemu sam se najviše veselila pri svakom dolasku bilo je ‘mojih 5 minuta’ u Bodywarm sauni. Osim što sam nakon svakog izlaska bila od pola do čak cijelu kilu lakša, tih 20 minuta bio je pravi odmor i mir, opuštajuća glazba i miris eteričnih ulja svaki puta učinili su svoje i dali mi ono što je vjerujem svakoj mami prijeko potrebno: totalno opuštanje bez razmišljanja o bilo čemu, pravo, kvalitetno vrijeme sa samom sobom.

Da bi moje tijelo ponovno bilo slobodno od celulita koji se po prvi puta našao na mojim nogama, redovito sam išla na čarobnu spravicu Roller shaper, na kojem sam doslovno samo sjedila dok je on odrađivao svoje. Nisam mogla zamisliti da sve može biti tako jednostavno. Da ne zaboravim spomenuti i nezaboravni doživljaj vježbanja vibracijskih vježbi koje su me protresle od glave do pete. I 4 mjeseca kasnije, rezultati su bili ostvareni! (8 kg manje i 60 cm!). Hvala Linei i svim djelatnicama na strpljenju, savjetima i pogurancu kad nije sve išlo kako treba. Mom oduševljenju nema kraja jer izgubljeni kilogrami nisu se nikad vratili.

Vježbanje u Linei toplo bi preporučila svim ženama a posebno mamama kojima dolazak u Lineu, osim postizanja željenih rezultata, može biti savršen izgovor za predah od obiteljskih obaveza i savršen poklon od sebe sebi!

Hvala hvala hvala

 

GALERIJA:

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!