Sanja Katalenić Iljkić

“Kako to uvijek krene, voda je došla do grla. No, ne bih se pokrenula da nije bilo mojih prijateljica.”

Sanja Katalenić Iljkić

Ovo je moja priča: krv, znoj, suze, uspjeh, ponos.

Kako to uvijek krene, voda je došla do grla. No, ne bih se pokrenula da nije bilo mojih prijateljica. Jednog dana su mi rekle stop. Ne može više ovako. Nakon toga, borba sa samom sobom i priznanje da moram nešto poduzeti.

 

Znala sam da ne mogu sama pa sam potražila stručnu pomoć. Naišla sam na Lineu Snellu. Čitajući priče o uspjehu ostalih korisnica, zainteresirao me program koji nude. Brzo sam  dogovorila termin i na prvu se oduševila prostorom, atmosferom i divnim djelatnicama. Svjesna viška kilograma, postavila sam si realan cilj: bar 10 kg manje. Dobila sam okvirni plan prehrane i vježbi.

Strogo sam se pridržavala uputa, vodila dnevnik prehrane i planirala svaki obrok. Prvi put nakon tko zna koliko godina, počela sam doručkovati. Vježbati ne volim, ali vježbanje u Linei je individualizirano i jako izazovno i zanimljivo. Nakon vježbanja dolazi nagrada, mali wellness. Sve je to bio veliki preokret s obzirom na dotadašnji način života.

No, nije bilo lako, nimalo. Glava je u intervalima radila nered. Bilo je teških trenutaka, gladi, ljutnje i tuge, puno odricanja i patnje. Bilo je dana kada sam htjela odustati, dana kada sam bila ljuta na cijeli svijet i na sebe, dana kada mi sve to skupa nije imalo smisla. Ali opet, imala sam cilj! I veliku podršku obitelji, prijatelja i djelatnica centra.

I upornost i snagu da odolijevam svim izazovima. Držala sam se zadanog cilja i svaki tjedan sam mu bila sve bliže. Nakon kratkog vremena, dosegla sam cilj. Pa krenula dalje. U 6 mjeseci sam smršavila 23 kg.

Prezadovoljna sam sobom, ponosna zbog ustrajnosti, karaktera i sada znam da ako sam ovo uspjela, mogu sve! Nisam samo promijenila tijelo vec i pogled na sebe i ljude oko sebe. Toliko sam zavoljela Lineu i vježbanje da unatoč ostvarenom rezultatu dolazim i dalje.

To je moja oaza mira i opuštanja. Najdraže vježbanje mi je ranom zorom, nakon kojeg puna adrenalina krećem u radni dan. Borba u glavi je i dan danas, nakon 11 mjeseci. Odricanje je postalo sastavni dio mog novog života. Nije lako, ali mora tako biti jer se ne želim vratiti na staro. To mi je dovoljna motivacija.

 

GALERIJA:

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!