Zdravka Svetličić

„Kao i sve bajke i ova će početi… Nekada davno bilo je sve dobro, tijelo je sve podnosilo, po zimi bi se podfutralo, po ljeti opet stanjilo i to u relativno kratkom vremenu.“

Zdravka Svetličić

Kao i sve bajke i ova će početi… Nekada davno bilo je sve dobro, tijelo je sve podnosilo, po zimi bi se podfutralo, po ljeti opet stanjilo i to u relativno kratkom vremenu.

Ništa nije odavalo nesklad ili ne daj Bože neki problem. Obitelj, karijera, svakojake aktivnosti, mogu ovo, mogu ono, izazov jedan, pa drugi, pa sto…. svi drugi su bili na prvom mjestu.

I kao u svakoj bajci postoji neki demon koji se u nju uvuče i pomuti idilu. Jednog jutra sam se probudila i zapitala gdje sam ja u cijeloj priči.

Vježbala sam  ja cijelo vrijeme, krenula bih pa stala. Koliko sam samo godišnjih članarina uplatila unaprijed u raznim teretanama jer, naravno, dobiješ popust ako platiš unaprijed.  I onda ubrzo shvatim da sam od toga u stresu jer nije normalno platiti i na silu ići ili ne ići.

Brzo bih izgubila motivaciju jer si u teretani broj i moraš sam sebe motivirati. Morate priznati da je jako teško biti motiviran jer ne možeš sve, biti dobra majka, kućanica, supruga, poslovna žena… Frustracija i manjak vremena se mora negdje nakupiti.

I tako sam ušla u menopauzu i gle čuda sve se pogoršalo. Metabolizam se totalno usporio i jedno jutro sam se probudila s 20-tak kg previše. I tako dan za danom , opravdanje po opravdanje…. a osjećaj u tijelu kao da nosim teret cijelog svijeta.

Bavim  se biorezonancom i homeopatijom i  pomažem drugima u liječenju i motiviram ih na promjene. Puno vremena provodim na poslu, stalno izmišljam nove projekte, doslovno izgaram svijeću na oba kraja. I tako sam  jednog dana shvatila da moram sebe staviti na prvo mjesto.

Ustvari sam poslala u Svemir želju da želim otići na Camino pješke 900 km i Svemir mi je ubrzo poslao odgovor. Poslao mi je Lineu Snellu i divnu Helenu. Sada znam da me nije htio pustiti na takav put s 24 kg viška koliko god se to nekako rasporedilo na mojih 181 cm visine. Sva sreća da sam inače zdrava jer da nisam pitanje je što bi se sve manifestiralo na tijelu.

Linea snella je najbolja odluka koju sam donijela u zadnje vrijeme, a novac koji sam uložila mi je najbolja investicija.  U 7 mj istopila sam sav višak lažne sigurnosti. Odlučila sam da ću, bez obzira što sam postigla svoj cilj, nastaviti vježbati u Linei snelli.

Zašto? Zato jer nigdje nema tolikog učinka u toliko malo uloženog vremena (1h 2-3x tjedno).  Poslovne žene znaju o čemu pišem, nikada dosta vremena!  I šećer na kraju sauna i opuštanje ili neki drugi beauty tretman.

Atmosfera u Linea Snelli je predobra, prava obiteljska atmosfera, motivacija na najjače, savjeti, podrška, pohvale i „čudotvorna“ vaga koja ulijeva strah i respekt. Zato drage dame, stavite same sebe na prvo mjesto jer kada ste vi dobro , sve oko vas je dobro. Lijepo je čuti pohvale sa strane ali je najvažniji osjećaj zadovoljstva koji zrači iz vas. To je prava šteta ne doživjeti.

Nemojte reći skupo je, ne mogu! Koliko ste puta kupile nešto što nikad niste obukle, koliko puta ste kupile mali broj s iluzijom, stati ću u to kada smršavim? Koliko ste novca dale na grickalice, čokoladice, kolače, odjeću da sve to pokrijete ili za neke druge kompenzacije?

Nemojte čekati da dođe neki ponedjeljak jer on u pravilu nikada ne dolazi ili ako dođe, kratko traje! Rođendana i proslava će uvijek biti i baš neki poziv iskoči  kada se spremate na dijetu. I još nešto, najvažnije, nemojte i ovo odrađivati same, pustite da vas se mazi i pazi jer to djevojke u Linea snelli rade s ljubavlju i najbolje.

Bajke završavaju sretno

I da  završimo bajku…  sa sretnim završetkom kako i inače bajke završavaju. I tako je velika obitelj polaznica  Linea snella programa živjela dugo, sretno, zdravo i vitko.

Hvala predivnoj Heleni i djevojkama na podršci i brizi. Hvala, hvala, hvala

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!