DIJETA ILI PRAVILNA PREHRANA? MRŠAVLJENJE UZ POSEBNE POGODNOSTI

Dijeta ili pravilna prehrana

Dijeta je kratkoročno rješenje. Jeste li znali da žene koje idu na dijetu, točno znaju datum ili cilj kada će dijeta završiti? Nakon toga obično slijedi vraćanje na stari način – prehrana koja ih je i dovela do prekomjerne težine. I što se događa? Događa se to da vraćanjem na stare obrasce, vraćamo i izgubljene kilograme.

Naravno da se nisu vratili izgubljeni kilogrami, nego su došli novi…, međutim, upravo najčešće čujemo da žene kažu: “sve mi se vratilo”. Koji je naš cilj? Naš cilj je zdrava uravnotežena prehrana. Zašto uravnotežena prehrana? To nije dijeta, to je stil života. Želimo da klijentice kroz program Linea Snelle u procesu mršavljenja steknu navike uobročenog hranjenja koje će potaknuti i ubrzati metabolizam, potaknuti otpuštanje viška kilograma te u konačnici dati dovoljno energije za rad tijekom cijeloga dana.

Ako vam je važno i kako izgledate, sjetite se da i u starijoj dobi možete izgledati mladoliko. Nisu samo geni u pitanju. Žene koje u svojim 30-ima, 40-ima i 50-ima izgledaju jako njegovano i mladoliko, u 99% slučajeva se hrane u malim zdravim i redovitim obrocima i ne odriču se nijedne skupine namirnica (ugljikohidrati, masti i proteini).

Na primjer, kada se ujutro probudimo, sve što naše tijelo i sve stanice u tijelu trebaju je: hidratacija, energija, hranljivi sastojci i šećer u krvi (normalna razina). A što najčešće dobije? Ništa ili kavu i cigaretu ili pekaru… Takav stil prehrane, dugoročno dovodi do preranog starenja vaših stanica koje se odražava na licu i tijelu, dovodi do prekomjerne težine i u konačnici do manjka energije tj. umora umjesto vitalnosti i fit forme.

Svakim danom i svakim buđenjem se donosi odluka o zdravom načinu života, a to je zasigurno tjelovježba i zdrava, uobročena i uravnotežena prehrana. Jasno nam je da bez obzira što je internet prepun informacija, većina žena ipak ne zna kako točno to postići i treba pomoć, podršku i praćenje. Zato kroz naše programe, veliki naglasak je na edukaciji: kako, koliko, što i zašto jesti jer prehrana je zaslužna za 80% našeg zdravlja, izgleda, osjećaja i težine.

 

Ukoliko mislite da je došlo vrijeme da vam netko pomogne na tom putu, pozivamo vas na besplatno savjetovanje. Također pogledajte i TRENUTNU PROMOCIJU

Izaberite jedini program u Hrvatskoj koji:

 • Daje 100% pismeno jamstvo dogovorenih rezultata,
 • Postiže 3 do 4 puta brže rezultate,
 • Osigurava ugodnu atmosferu i intimno okruženje,
 • Rješava celulit najmodernijim tretmanima
 • Omogućava individualni pristup za oblikovanje tijela

 

Zgodba o uspehu Gordana Butorajac
„Debljanje od zraka?, hm… očito je da jedem „krive“ stvari u “krivo” vrijeme."
Gordana Butorajac
Zgodba o uspehu Erika Kavić
„Višegodišnje odgađanje i oblikovanje mog tijela rezultat je jedne odluke a to je – SAD JE DOSTA.“
Erika Kavić
Zgodba o uspehu Vesna Iveković
„Danas navršavam 60 godina. Zvuči puno, ali ja se uopće tako ne osjećam."
Vesna Iveković
Zgodba o uspehu Iva Čondrić Premerl
„Ovo je prvi dio priče o dvije sestre koje su odlučile stati na kraj višku kilograma koji su se nakupili; jednoj kroz godine krivog odabira namirnica i tjelesne neaktivnosti, a drugoj kroz prvu trudnoću."
Iva Čondrić Premerl
Zgodba o uspehu Ivana Diklan
“Dolazim s osmijehom, a odlazim s još većim, pogotovo sada kada je iza mene i rezultat”
Ivana Diklan
Zgodba o uspehu ANDREA KORETIĆ
"Svi smo mi zvijezde samo moramo naučiti sjati"
ANDREA KORETIĆ

OSNOVNE TERAPIJE ZA MRŠAVLJENJE:

Svi uređaji u centrima Linea Snella su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti.

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja.

U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno. Ovaj način vježbanja preferiraju i one žene koje ne vole vježbati.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake
 • Temperatura 37℃
 • samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

 

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃

 

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

 

Nudimo mogućnost obročnog plaćanja: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12  rata bez kamata.

Slični sadržaj

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!