BYE BYE CELULIT

Celulit je trajni izazov za mnoge žene, a najviše o njemu počnemo razmišljati u proljeće i ljeto. Ključni čimbenik u borbi protiv celulita je odgovarajuća prehrana bogata vitaminima i mineralima, kao i vježbanje. Naravno da je u borbi protiv celulita dobrodošla i pomoć od stručnjaka.

Pressoterapija ili mehanička limfna drenaža rješava problem zadržavanja tekućine u tijelu i problema s mekim celulitom.

 

Kako reći – Bye bye celulit

Dodatno tu je i Body Wrapping, učinkovit postupak za smanjenje potkožnog masnog tkiva i opsega tijela. Spomenute terapije u kombinaciji s ultrazvukom – kavitacijom i radiofrekvencijom osigurati će 100% rezultat.

Za početak, potrebno je promijeniti način života i izabrati prave namirnice. Jeste li znali da …

 

1. ANANAS

sadrži vitamin C, koji pomaže u stvaranju kolagena, vezivnog tkiva naše kože. On također poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže eliminirati toksine iz našeg tijela. Ananas je saveznik u borbi protiv celulita i problema sa zadržavanjem vode. Pomlađuje kožu, pruža joj elastičnost, a ubrzava našu probavu. Preporučamo!

2. LUBENICA

sadrži vitamine A, B i C, vlakna, i mnogo vode kojom pomaže očistiti vaše tijelo. Zadržavanje vode uz redovitu prehranu lubenicama više neće biti problem, isto tako će polako nestajati celulit. Preporučamo!

3. RAJČICA

sadrži likopen, kao i vitamin C. I ne samo to, likopen je izvrstan antioksidans koji pomaže održavati mladenački izgled naše kože i štiti nas od štetnih UVA zraka. Preporučamo!

4. AVOKADO

sadrži iznimno zdrave masne kiseline koje pomažu sagorijevanju masnoća. Unos avokada bi trebao biti umjeren, jer je on mastan, no svakako ga preporučamo!

5. ZELENI ČAJ

sadrži antioksidanse, stimulira metabolizam i odličan je saveznik u mršavljenju i gubljenju masnoća. On je također odličan saveznik u detoksikaciji tijela i pruža prekrasan, mlađi izgled kože. Preporučamo!

6. SAVJETOVANJEM U IZABRANOM LINEA SNELLA CENTRU

pružamo vam stručnu pomoć i predlažemo optimalnu kombinaciju naših terapija za eliminaciju celulita. Prijavite se za besplatni i potpuno neobvezujuće konzultacije. Preporučamo!

 

Slični sadržaj

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!