PRETILOST

Pretilost se definira kao nakupljanje masnog tkiva iznad granica normale. U Hrvatskoj čak 54% populacije ima problem s prekomjernom težinom. U najvećoj mjeri na nastanak prekomjerne tjelesne težine utječu nepravilna prehrana i nedostatak fizičke aktivnosti.

Dok je u 70. godinama prosječan energetski unos za jednu osobu bio oko 1300 kcal, danas je taj broj porastao na oko 2000 kcal. Genetska predispozicija, poremećaj hormonskog statusa, kao i nedostatak sna također mogu utjecati na nastanak pretilosti.

 

Pretilost je najrasprostranjenija bolest suvremenog čovjeka

Svjetska zdravstvena organizacija stalno ukazuje na to da je pretilost veliki rizik za zdravlje. Osoba koja ima samo 10% više od svoje normalne težine izložena je povećanom riziku od smrtnog ishoda za 13%. Pretilost je izravno povezana s kardiovaskularnim oboljenjima i dijabetesom tipa II.

Pretile osobe također češće obolijevaju od karcinoma debelog crijeva, prostate i dojke, proširenih vena, a češće imaju i probleme s disanjem.

Tjelovježba je važan faktor za pretilost. Izvođenje vježbi u Linea Snelli je spoj znanja i tehnologije, a sa stručnim timom osiguran je siguran put do uspjeha. Zbog posebnih uvjeta (temperatura 37 ° C i infracrvene zrake) vježbate samo 20 do 25 minuta, što znači veliku uštedu vremena, ako uzmemo u obzir činjenicu, da je inače tijelu samo za zagrijavanje potrebno u prosjeku 30 minuta. Zagrijavanje u cjelini otpada, jer infracrvene zrake dubinski zagriju tkivo.

Tijekom 20 do 25 minuta vježbe u Thermoslim-u tijelo potroši do 1.500 kcal, što je 3- do 4-puta više masti nego kod obične vježbe. Samo u 4 tjedna možete izgubiti do jedan konfekcijski broj i da osjetno poboljšate oblik i izgled vašeg tijela!

U Linea Snella možete ekskluzivno i prvi put u povijesti odabrati i kupiti svoj konkretno zagarantirani rezultat. Tek kada ga postignete, vaš program je zaključen! Bez iznenađenja, bez doplata. Također vam nudimo jamstvo kvalitete usluge, jamstvo trajnosti rezultata kao i jamstvo najbolje cijene u odnosu kvalitetu / cijena.

Što onda možete izgubiti – pored viška kilograma i centimetara, naravno?!

 

Slični sadržaj

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!