MJESEC LJUBAVI U LINEA SNELLI

MJESEC LJUBAVI U LINEA SNELLI

Mjesec ljubavi možemo pretvoriti u proslavu svake vrste ljubavi: prema partneru, obitelji, dragim prijateljima i svima onima koje nosimo u srcu. Da bismo u potpunosti doprinijeli bilo kojoj od ovih veza, najprije moramo stvoriti i njegovati ljubav prema sebi i vlastitom tijelu.

Kako bi ljubav prema sebi rezultirala dobrim osjećajem i zadovoljstvom, darujemo vas specijalnim valentinovskim popustom od 29% na naše programe Snelly Star i Snelly Lifestyle. Ovo je vaša prilika da ostvarite promjene koje ste oduvijek željeli.

Naši programi su osmišljeni kako bi vam pružili ne samo rezultate, već i zadovoljstvo kroz tjelesnu aktivnost, opuštanje i zabavu. Sa Snelly Star i Snelly Lifestyle, postići ćete svoje ciljeve mršavljenja i oblikovanja tijela, održavajući se u fit formi.

Pozivamo vas da ovaj mjesec iskoristite kao svoje vrijeme za sjaj i samopouzdanje. Pozovite prijateljicu da vam se pridruži! Motivirajte jedna drugu i uživajte na putu do cilja. Obje dobivate besplatno savjetovanje i kompjutersku analizu tijela, a vaša prijateljica ima priliku odabrati dodatni tretman po vlastitoj želji.

Rezervirajte svoje mjesto već danas i pripremite se za putovanje prema potpunoj transformaciji.

3-4 PUTA BRŽI REZULTATI

Vježbanje u Thermoslimu traje samo 20 do 25 minuta, ali vaše tijelo sagorijeva do četiri puta više masti nego tijekom uobičajenog vježbanja.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm sauni, gdje u kontroliranim uvjetima vašem tijelu i koži dajemo vlažnost i elastičnost te ju „mazimo“ ozonom, eteričnim uljima i terapijom bojama.

A kako izgleda jedan vaš dolazak kod nas te kako se mršavi i oblikuje tijelo, pogledajte u kratkom videu

Kako rezervirati termin za besplatno savjetovanje?

U nastavku se prijavite putem kontakt forme za BESPLATAN pregled i SAVJETOVANJE u jedan od tri centra u Zagrebu te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja te trajanje programa.

Pravila promocije: Ponuda vrijedi za sva tri centra u Zagrebu do popunjenja svih slobodnih mjesta, a najkasnije do 29.02.2024.

SAVJETOVANJE JE U POTPUNOSTI BESPLATNO I NE OBVEZUJE VAS NA KUPNJU.

PISANO JAMSTVO

Linea Snella jamči rezultat, kvalitetu usluge, trajnost rezultata i najbolju cijenu u omjeru kvaliteta / cijena. To znači da ukoliko ne postignete dogovoreni rezultat dogovoren na besplatnom savjetovanju, nastavljate s programom do cilja, bez ikakvih nadoplata.

 

CIJENA PROGRAMA

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA).

STVARNI LJUDI – STVARNI REZULTATI

Sve priče o uspješnoj transformaciji pogledajte OVDJE.

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!