MJESEC LJUBAVI U LINEA SNELLI

MJESEC LJUBAVI U LINEA SNELLI

Mjesec ljubavi možemo pretvoriti u proslavu svake vrste ljubavi: prema partneru, obitelji, dragim prijateljima i svima onima koje nosimo u srcu. Da bismo u potpunosti doprinijeli bilo kojoj od ovih veza, najprije moramo stvoriti i njegovati ljubav prema sebi i vlastitom tijelu.

Kako bi ljubav prema sebi rezultirala dobrim osjećajem i zadovoljstvom, darujemo vas specijalnim valentinovskim popustom od 29% na naše programe Snelly Star i Snelly Lifestyle. Ovo je vaša prilika da ostvarite promjene koje ste oduvijek željeli.

Naši programi su osmišljeni kako bi vam pružili ne samo rezultate, već i zadovoljstvo kroz tjelesnu aktivnost, opuštanje i zabavu. Sa Snelly Star i Snelly Lifestyle, postići ćete svoje ciljeve mršavljenja i oblikovanja tijela, održavajući se u fit formi.

Pozivamo vas da ovaj mjesec iskoristite kao svoje vrijeme za sjaj i samopouzdanje. Pozovite prijateljicu da vam se pridruži! Motivirajte jedna drugu i uživajte na putu do cilja. Obje dobivate besplatno savjetovanje i kompjutersku analizu tijela, a vaša prijateljica ima priliku odabrati dodatni tretman po vlastitoj želji.

Rezervirajte svoje mjesto već danas i pripremite se za putovanje prema potpunoj transformaciji.

DJELUJTE BRZO, OVA PONUDA JE VREMENSKI OGRANIČENA!

PISANO JAMSTVO

Linea Snella jamči rezultat, kvalitetu usluge, trajnost rezultata i najbolju cijenu u omjeru kvaliteta / cijena. To znači da ukoliko ne postignete dogovoreni rezultat dogovoren na besplatnom savjetovanju, nastavljate s programom do cilja, bez ikakvih nadoplata.

 

CIJENA PROGRAMA

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA).

 

Kako rezervirati termin za besplatno savjetovanje?

U nastavku se prijavite putem kontakt forme za BESPLATAN pregled i SAVJETOVANJE u jedan od tri centra u Zagrebu te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja te trajanje programa.

Pravila promocije: Ponuda vrijedi za sva tri centra u Zagrebu. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

PROMOCIJA TRAJE DO POPUNJENJA SVIH SLOBODNIH MJESTA.

Ispunite kontakt formu
za BESPLATNO SAVJETOVANJE i rezervirajte svoje mjesto.
Molimo ispunite sva polja.

  Opširnije

  Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Linea Snella d.o.o. i tvrtki Fit Factory d.o.o. za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu / uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima. U tom smislu pristajem na elektronsko slanje (e-mail, tekstualne poruke, MMS poruke itd.) te korištenje i obradu svojih podataka za direktan marketing i informiranje o trenutnom sadržaju (aktualne vijesti, događaji, pogledi i ostali proizvodi i usluge tvrtke Linea Snella). Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@lineasnella.com

  STVARNI LJUDI – STVARNI REZULTATI

   

  Zgodba o uspehu Iva Ivana Mulac
  „Moje druženje i put prema oblikovanju tijela počelo je slučajnim odabirom."
  Iva Ivana Mulac
  Zgodba o uspehu Sanja Katalenić Iljkić
  „Kako to uvijek krene, voda je došla do grla. No, ne bih se pokrenula da nije bilo mojih prijateljica."
  Sanja Katalenić Iljkić
  Zgodba o uspehu Anita Cvitković
  „Prezadovoljna sam, jer sam shvatila da u mom slučaju kile apsolutno nisu bitne, već centimetri koji se tope i puuuno energije. A to je tako dobar osjećaj!"
  Anita Cvitković
  Zgodba o uspehu Sanda Dragičević
  “Baš kao i ova godina koja obiluje negativnim događajima i moja kilaža je poprimila vrlo negativan trend.”
  Sanda Dragičević
  Zgodba o uspehu Vesna Okić
  “Novo poglavlje života.”
  Vesna Okić
  Zgodba o uspehu Slađana Rumpl Tunjić
  „Tog sudbonosnog jutra je promjena počela, zabranila sam sebi pojam “nemoguće” i odlučila da nikad više neću samu sebe ovoliko razočarati. Zaklela sam se da ova mlada, uspješna žena nema granica!"
  Slađana Rumpl Tunjić
  Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
  Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
  Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!