POSEBNA BLAGDANSKA PONUDA

POSEBNA BLAGDANSKA PONUDA

POSEBNA BLAGDANSKA PONUDA U LINEA SNELLI

U ovo najčarobnije doba godine, povodom naše blagdanske promocije Linea Snella donosimo vam specijalna iznenađenja i prigodne popuste. Iskoristite ovu priliku i darujte si vitko i lijepo oblikovano tijelo uz naše ekskluzivne programe, Snelly Star i Snelly Lifestyle, s nevjerojatnim popustom od 33%.

Pripremite se za putovanje puno njege i opuštanja uz paket tretmana za oblikovanje tijela Snelly Star. Otkrijte brojne prednosti ovog programa za oblikovanje tijela, posvećenog ženskom tijelu i duši i osjetite transformaciju koja oslobađa. Ovaj program uključuje širok spektar najučinkovitijih terapija – od Thermoslima do Bodywarma, uz Snelly asistenciju i Snelly Slim Control sustav. Kombinirajući kavitaciju, radiofrekvenciju, limfnu drenažu, termodeku i bodywrapping, Snelly Star pruža trajnu promjenu i garanciju gubitka do jednog konfekcijskog broja u samo mjesec dana.

Za dame koji teže održavanju svoje idealne forme i zdravog načina života preporučujemo naš Snelly Lifestyle program. Oba programa uključuju sve najmodernije tretmane oblikovanja tijela i kontinuiranu Snelly asistenciju naših terapeuta za dugoročne rezultate. Ne propustite priliku da se prepustite našim stručnjacima i doživite vrhunsku njegu koja će vas osvježiti i obnoviti.

Imajte na umu da ova ekskluzivna pogodnost traje samo do kraja prosinca, stoga budite spremne da iskoristite ovo jedinstveno iskustvo i uživate u tretmanima punim njege i opuštanja koje zaslužujete!

Rezervirajte svoje mjesto već danas i pripremite se za putovanje prema potpunoj transformaciji.

DJELUJTE BRZO, OVA PONUDA JE VREMENSKI OGRANIČENA!

PISANO JAMSTVO

Linea Snella jamči rezultat, kvalitetu usluge, trajnost rezultata i najbolju cijenu u omjeru kvaliteta / cijena. To znači da ukoliko ne postignete dogovoreni rezultat dogovoren na besplatnom savjetovanju, nastavljate s programom do cilja, bez ikakvih nadoplata.

 

CIJENA PROGRAMA

Konačna cijena programa se određuje na besplatnom savjetovanju ovisno prema broju mjeseci korištenja, uključenih usluga te dogovorenih rezultata.

Mogućnost obročne otplate odabranog programa do 12 rata bez kamata. (AMEX, DINERS, MAESTRO, MASTER, VISA). Regularni cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.

 

Kako rezervirati termin za besplatno savjetovanje?

U nastavku se prijavite putem kontakt forme za BESPLATAN pregled i SAVJETOVANJE u jedan od tri centra u Zagrebu te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja te trajanje programa.

Pravila promocije: Ponuda vrijedi za sva tri centra u Zagrebu. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

PROMOCIJA TRAJE DO POPUNJENJA SVIH SLOBODNIH MJESTA.

Ispunite kontakt formu
za BESPLATNO SAVJETOVANJE i rezervirajte svoje mjesto.
Molimo ispunite sva polja.




  STVARNI LJUDI – STVARNI REZULTATI

   

  Zgodba o uspehu Anja Čondrić
  „U trudnoći sam se odlično osjećala i nisam imala zdravstvenih problema, ali moj apetit se drastično povećao. Shvatila sam da moram stati na kraj debljanju!"
  Anja Čondrić
  Zgodba o uspehu Vesna Okić
  “Novo poglavlje života.”
  Vesna Okić
  Zgodba o uspehu Erika Kavić
  „Višegodišnje odgađanje i oblikovanje mog tijela rezultat je jedne odluke a to je – SAD JE DOSTA.“
  Erika Kavić
  Zgodba o uspehu Iva Džapo
  „Ja sam Iva, a ovo je moja priča… priča o jednom mom velikom uspjehu koji me promijenio kao osobu, potaknuo da budem bolja prema sebi, slušam svoje tijelo i budem zadovoljna."
  Iva Džapo
  Zgodba o uspehu Gordana Meze
  „Povratak sebi."
  Gordana Meze
  Zgodba o uspehu Marlena Jukić
  „Vidljivi i mjerljivi rezultati bili su odličan poticaj za nastavak programa."
  Marlena Jukić
  Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
  Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
  Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!