Anja Čondrić

„U trudnoći sam se odlično osjećala i nisam imala zdravstvenih problema, ali moj apetit se drastično povećao. Shvatila sam da moram stati na kraj debljanju!“

Anja Čondrić

Prije prve trudnoće nisam bila u potpunosti zadovoljna svojom kilažom, ali slatkišima i maminim delicijama tijekom nedjeljnih ručkova nikada nisam mogla odoljeti. S obzirom da ne volim grupna vježbanja, povremeno sam vježbala kod kuće i tako koliko-toliko održavala liniju.

No, onda je jedno jutro test pokazao plusić – ovdje počinje moja najveća sreća, ali i mučna borba s kilogramima. U trudnoći sam se odlično osjećala i nisam imala zdravstvenih problema,  bilo je ljeto pa sam puno plivala, ali moj apetit se drastično povećao. Kako se trudnicama nitko ne želi zamjeriti, tako su mene svi nudili slatkišima i finim jelima (znajući koliki sam hedonist), a ja ih ni u jednom trenu nisam odbijala.

U trudnoći kile su se nizale

Kile su se nizale, tjedan dana pred porod shvatila sam da imam 20 kilograma više nego prije trudnoće.

Nakon poroda, stigla sam kući i  stala na vagu koja je pokazala poražavajući rezultat; izgubila sam samo 4 kilograma. Prva tri mjeseca, uz intenzivno dojenje i još veći apetit nego u trudnoći, vaga je postala moj najgori neprijatelj. Beba je rasla i postala aktivnija, a mene je svaka šetnja iscrpljivala do maksimuma. Shvatila sam da moram stati na kraj debljanju i napokon skinuti nakupljene kilograme.

 

Moj najveći izazov

Bojala sam se da neću imati vremena za teretane i stručnjake koji bi mi napravili plan prehrane, pa sam sa sestrom koja je također htjela izgubiti kilograme krenula u potragu najboljeg rješenja našeg problema. Kako ni jedna ni druga ne volimo grupne treninge, a na samostalne treninge u teretani se ne bismo mogle prisiliti, trebale smo nešto drugačije od uobičajenog.

Tada smo naišle na Linea Snella programe mršavljenja. Otišle smo na savjetovanje i s našom Natalijom dogovorile plan vježbanja i prehrane. Nakon što nam je objasnila kako funkcioniraju boravci u Linei, ostala sam oduševljena jer sam shvatila da to nije samo suhoparno vježbanje.

Vježbanje u kapsulama je zanimljivo jer se vježbe prilagođavaju osobi (budući da sam tek rodila, počela sam s vježbama za jačanje mišića corea). Definitivno najbolji dio boravka u našoj ženskoj oazi je činjenica da nakon svakog vježbanja postoji nagrada u obliku saune, termo deke ili limfne drenaže. Nakon neprospavanih noći zbog male bebe, to su bili rijetki trenuci u kojima sam mogla uživati u tišini.

Budući da sam dojila, bilo mi je vrlo bitno što programi u Linei nemaju nikakve kontraindikacije vezane uz dojenje.

 

Što me je motiviralo

Dani vježbanja u Linei Snelli postali su moji najdraži dani. Natalija, Gorana i Mare postale su mi najveća motivacija. U svakom pokušaju odustajanja, one su znale da mogu više i motivirale me da ne odustanem. Zdrava prehrana, iznenađujuće, nije bila problem. Uopće nisam bila gladna (dapače, jela sam češće, ali pametnije nego prije). Tada sam osjetila da zdravo mršavim. Cure su me savjetovale i naučile da zdrava prehrana može biti jako fina.

Počela sam istraživati zdrave slane i slatke recepte i shvatila da se ničega ne trebam odreći, dovoljno je samo naći primjerenu zdravu namirnicu za svaku nezdravu namirnicu koju sam jela prije. Tako više ne kupujem uobičajene nezdrave grickalice, ali se sada u mojoj kuhinji uvijek može naći pokoji badem ili orah. Slatkiši su mi kronično nedostajali sve dok nisam otkrila zdrave zamjene za rafinirani šećer.

Nakon prvog mjerenja rezultati su pokazali da se trud isplatio: 49 centimetara i 7 kilograma manje! Drugo mjerenje nakon 2 mjeseca od početka programa dokazalo mi je da je Linea Snella bila moja najbolja moguća odluka: 92 centimetra i 14 kilograma manje! Na zadnjem

mjerenju, 3,5 mjeseci nakon upisa u program, imala sam 104 centimetra i 18 kilograma manje!

 

Misija ispunjena

Prošlo je manje od 4 mjeseca, a ja imam 3 kilograma manje nego prije poroda! Ciljeve koje sam postavila u početku vježbanja polako rušim i postavljam nove, mnogo više. Osjećam se odlično, uživam u dugim šetnjama sa svojim sinom i ne odustajem od novog, zdravog načina života.

Ne mogu se dovoljno zahvaliti najboljim curkama iz Linea Snelle koje toliko zrače pozitivom i zbog kojih nikada nisam ni pomislila kako mi se ne da ići vježbati jer sam toliko zavoljela boravke u oazi mira i pozitive da jedva čekam vježbanje ❤ HVALA, HVALA, HVALA!

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!