Iva Čondrić Premerl

„Ovo je prvi dio priče o dvije sestre koje su odlučile stati na kraj višku kilograma koji su se nakupili; jednoj kroz godine krivog odabira namirnica i tjelesne neaktivnosti, a drugoj kroz prvu trudnoću.“

Iva Čondrić Premerl

ako sam i prije znala upisivati različite grupne treninge i teretane ništa mi nije moglo zadržati pažnju više od mjesec dana.

Jednostavno nisam imala motiva vježbati u grupama, koreografije su me umarale i željela sam naći nešto s osobnijim pristupom. Tako sam istražujući otkrila Lineu Snellu.

Na Lineino besplatno savjetovanje otišla sam par dana prije Božića gdje me dočekala nasmijana Natalija. Nakon što me je izmjerila, popričale smo o mom načinu života i prehrambenim navikama.

Definitivno sam sve radila pogrešno! Dan sam započinjala samo kavom, pila sam premalo vode, jela dva do tri obroka ne razmišljajući o vrsti hrane koju unosim…

Sve to je rezultiralo i osjećajem napuhnutosti, bezvoljnosti i niskim samopouzdanjem. Iako sam i dalje bila pomalo sumnjičava prema Lineinom programu, na ponovni susret s Natalijom vratila sam se sa sestrom koja se nakon trudnoće željela vratiti na staru kilažu.

Krajem siječnja odlučile smo zajedno krenuti s programom i uplatile smo 3 mjeseca.

 

Sestre – najbolja podrška

To je bila najbolja odluka koje smo mogle donijeti za sebe, svoje tijelo, i najvažnije, za svoju dušu!

Priznajem, prvih 15-20 dana u meni se odvijala prava mala borba! Nisam bila gladna niti sekunde, ali prevladati želju za slatkim (pogotovo navečer) je bilo jako teško. Zato sam iz kuhinje izbacila sve što bih mogla pojesti u trenutku slabosti i kupila samo čokoladu s 90% kakaa za trenutke baš velike krize. Jednom kad pojedeš ¼ kockice te čokolade prođe te želja za slatkim u sekundi.

S vremenom sam naučila kad i što jesti bez gledanja u plan prehrane koji sam dobila u Linei. Polako sam počela otkrivati namirnice za koje do tada nikada nisam čula; bijelo brašno sam zamijenila pirovim, bijeli šećer kokosovim ili steviom, radila lazanje od tikvica i složence od kvinoje, suncokretovo ulje nisam kupila od početka vježbanja, a umjesto klasičnog pudinga priuštila bih si puding od tapioke s voćem.

Počela sam uživati u kuhanju i otkrivanju novih recepata. Prvih mjesec dana kuhala bih dva različita obroka- jedan za sebe, a drugi za supruga. Ubrzo je i on shvatio da su zdrave namirnice zapravo jako fine, pa više ne kupujemo zamrznute proizvode i grickalice, već odlazimo na plac i u trgovine zdrave hrane po meso, ribu, voće, povrće, bademe…

Svakodnevno me ljudi pitaju kako sam uspjela tako brzo postati potpuno drugačija osoba jer, osim što nosim odjeću manju za 2-3 konfekcijska broja, zračim potpuno drugačijom energijom. Većina misli da je skinuti kilograme moguće samo nekim ekstremnim dijetama i vježbanjem u teretani po nekoliko sati svaki dan.

U Lineu odlazim dva puta tjedno, baš nikada nisam gladna jer jedem svaka 3 do 4 sata i ponekad si priuštim i pizzu i hamburger i komad torte.

Vaga je svakim dolaskom pokazivala sve manje kilograma i to me tjeralo da u kapsuli dajem sve od sebe i da se držim plana prehrane. Iako sam znala da će biti teško, zadala sam si cilj od 15 kilograma manje za 3 mjeseca vježbanja.

Nakon samo mjesec dana bila sam na polovici puta; imala sam 7 kilograma i 38 centimetara manje! Drugo mjerenje, nakon 2 mjeseca Lineinog programa, pokazalo je još bolje rezultate: 12 kilograma i 72 centimetara manje!

Nastavljam s vježbanjem u Linei pod budnim okom Natalije, Gorane i Mare koje su u ovih nekoliko mjeseci znale kako iz mene izvući maksimum, bodrile me i poticale svojim savjetima, vjerovale da mogu napraviti ponavljanje više i s težim utezima i kad nisam imala snage i volje za vježbanjem. Curke, hvala vam!

Apsolutno svima savjetujem da probaju barem mjesec dana programa u Linei Snelli jer jednom kad uđete u tu pravu malu žensku oazu mira gdje se vježba u kapsulama, spava u sauni i termodeki i uživa na limfnoj, postanete zahvalne na tim predivnim trenucima koje posvećujete samo sebi jer ste ih zasigurno zaslužile!

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!