Draga Žulj

„Nezadovoljstvo zbog nakupljenih kilograma je opet dovelo do toga da se tješiš s još više hrane i jednostavno ne poduzimaš ništa.“

Draga Žulj

Zovem se Draga i ovo je moja priča o uspjehu! Moja priča s nakupljanjem kilograma započinje prije nekih 10 godina kada sam dobila svoj prvi posao.

Da se razumijemo, nikada nisam bila neka mršavica, samim time sto sam uvijek bila medju najvišima, ali svakako do sada nisam imala niti toliko kilograma viška. Kao početnik bez velikog radnog iskustva, većinu svoga vremena trošila sam upravo na posao, kako što prije sve naučiti, poloviti i naravno dokazati se.

Sve to je rezultiralo potpunom promjenom životnog ritma i navika koje sam imala do tada. Nekretanje i neaktivnost (ipak provodite 8-10h sjedeći), neredovita i sve samo ne zdrava prehrana, doveli su polako, ali sigurno, do nakupljanja viška kilograma.

Iako zbog viška kilograma nisam imala nekih zdravstvenih problem, bez obzira na to nisam se osjećala dobro i nisam bila zadovoljna samom sobom. Pogotovo kada shvatiš da više neke stvari ne možeš ili ti ih je jako teško napraviti.

A pronaći odjeću koja mi odgovara, da i ne pričam. A to nezadovoljstvo je opet dovelo do toga da se tješiš s još više hrane i jednostavno ne poduzimaš ništa.

Tokom godina probala sam razne dijete s kojima sam imala manje ili više uspjeha, ali niti s jednom nisam bila dovoljno uporna da to odradim do kraja.

Uz to svaka od njih je zahtijevala jako puno odricanja, i ne govorim samo o slatkom, čipsu ili sl., što je značilo da sam većinu vremena bila gladna i nesretna, a posljedica toga je bilo odustajanje i povratak na staro.

 

Moja priča, Linea Snella & ja 

Priča s Linea Snella programom započela je kao jedna novogodišnja odluka koja se na kraju, vjerovali ili ne, stvarno ostvarila. Jedna zajednička večera s prijateljicom koja je prošla taj isti program i njezino izrazito pozitivno i realno iskustvo, navelo me da se i ja okušam u istom programu, jer sam bila svjesna da sama neću moći uspjeti.

Ono što me privuklo samom programu je s jedne strane optimalan plan prehrane koji traži određene prilagodbe, ali svakako ne velika odricanja i ono što je najvažnije da nisam bila gladna. S druge strane program vježbanja 2-3 puta tjedno od realno 20 minuta, čak i oni koji ne vole vježbati, mogu odraditi.

A još kada vidite da to sve daje rezultate, onda stvarno dobijete poticaj za dalje i nitko sretniji od vas!

Osim samog programa ono što je bilo bitno, i što je na kraju imalo veliki utjecaj na moj uspjeh, je činjenica da sam posložila stvari u glavida se moram držati pravila programa kako bi sve to uspjelo. To je zahtjevalo određene prilagodbe, ali kada imate čvrstu volju sve se može postići.

Uz to imala sam jako veliku potporu obitelji, prijatelja koji su bili uz mene cijelim putem. Uz njih bi svakako izdvojila i prekrasne cure iz Linee koji su me divno dočekale, prihvatile, vodile kroz cijeli program, bodrile i hrabrile kad god je trebalo i bez kojih cijelo ovo iskustvo ne bi bilo ovako uspješno.

Na kraju svega mogu reći da mi je prolazak kroz ovaj program svakako pomogao da promijenim svoje životne navike. Utjecao je ne samo na gubitak kilograma i fizičko stanje, nego i na mentalno zdravlje i na pozitivne promjene i u ostalim poljima života.

Sada sam puno zadovoljnija, sretnija i nakon dugog vremena živim život punim plućima!

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!