Silvia Radman

„Veliki izazov bio je pronaći sat vremena za sebe.“

Bok, moje ime je Silvia.

Nisam na žalost nikada bila jedna od onih koja može pojesti sve što poželi, a da se pri tome ni grama ne udeblja. Unatoč tome nekako sam uspijevala održavati svoju „idealnu“ kilažu.

Međutim, unazad dvije godine kile su se jednostavno počele lijepiti. Kažu ulazak u četrdesete nosi svoje. Naravno sjedeći posao, manjak fizičke aktivnosti, nepravilna prehrana i stres dodatno su učinili svoje.

Lani početkom lipnja, jednostavno sam sebi rekla ovako više ne može, ovo više nisam ja !!!

Odluka je bila donesena. Krećem u borbu s kilama i želim postati ona stara ja!  Znala sam da to neću uspjeti sama i surfajući po netu, naišla sam na Linea Snellu.

 

Veliki izazov

Prijavila sam se za savjetovanje. Ubrzo me nazvala Helena i dogovorile smo termin. Tu počinje moja transformacija.  Odradile smo početno mjerenje i prošle moje prehrambene navike.

Veliki izazov bio je pronaći sat vremena za sebe i to dva do tri puta tjedno.  Naravno i u prehrani je trebalo puno toga promijeniti. Napravili smo plan prehrane. Na početku je bilo teško pridržavati se i uklopiti ga u svakodnevni ritam života, ali i to sam uspješno balansirala. S vremenom, vježbanje u thermoslimu, na thermobikeu i opuštanje u sauni, postalo je nešto bez čega moj tjedan nije bio potpun.

 

Cilj je pobijedio iskušenja

Bilo je i puno iskušenja: razne proslave i blagdani, kada je trebalo biti dosljedan sebi i ne pokleknuti. Ali imala sam pred očima svoj cilj.

Od velike pomoći bile su mi i vrlo ljubazne i uvijek nasmijane terapeutkinje Ana, Slađana, Petra i Silvija koje su mi nesebično davale savjete, motivirale me kada mi je bilo teško. Bez njih, teško da bi danas bila ponovno ovo što jesam, vedra, vesela i prije svega zadovoljna svojim izgledom.

 

 

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!