Silvia Radman

„Veliki izazov bio je pronaći sat vremena za sebe.“

Silvia Radman

Bok, moje ime je Silvia.

Nisam na žalost nikada bila jedna od onih koja može pojesti sve što poželi, a da se pri tome ni grama ne udeblja. Unatoč tome nekako sam uspijevala održavati svoju „idealnu“ kilažu.

Međutim, unazad dvije godine kile su se jednostavno počele lijepiti. Kažu ulazak u četrdesete nosi svoje. Naravno sjedeći posao, manjak fizičke aktivnosti, nepravilna prehrana i stres dodatno su učinili svoje.

Lani početkom lipnja, jednostavno sam sebi rekla ovako više ne može, ovo više nisam ja !!!

Odluka je bila donesena. Krećem u borbu s kilama i želim postati ona stara ja!  Znala sam da to neću uspjeti sama i surfajući po netu, naišla sam na Linea Snellu.

 

Veliki izazov

Prijavila sam se za savjetovanje. Ubrzo me nazvala Helena i dogovorile smo termin. Tu počinje moja transformacija.  Odradile smo početno mjerenje i prošle moje prehrambene navike.

Veliki izazov bio je pronaći sat vremena za sebe i to dva do tri puta tjedno.  Naravno i u prehrani je trebalo puno toga promijeniti. Napravili smo plan prehrane. Na početku je bilo teško pridržavati se i uklopiti ga u svakodnevni ritam života, ali i to sam uspješno balansirala. S vremenom, vježbanje u thermoslimu, na thermobikeu i opuštanje u sauni, postalo je nešto bez čega moj tjedan nije bio potpun.

 

Cilj je pobijedio iskušenja

Bilo je i puno iskušenja: razne proslave i blagdani, kada je trebalo biti dosljedan sebi i ne pokleknuti. Ali imala sam pred očima svoj cilj.

Od velike pomoći bile su mi i vrlo ljubazne i uvijek nasmijane terapeutkinje Ana, Slađana, Petra i Silvija koje su mi nesebično davale savjete, motivirale me kada mi je bilo teško. Bez njih, teško da bi danas bila ponovno ovo što jesam, vedra, vesela i prije svega zadovoljna svojim izgledom.

 

 

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!