Marlena Jukić

„Vidljivi i mjerljivi rezultati bili su odličan poticaj za nastavak programa.“

Marlena Jukić

Na jednoj od društvenih mreža vidjela sam oglas za Lineu Snellu i odlučila sam se prijaviti na besplatno savjetovanje. Pri dolasku dočekala me Natalija, iznimno ljubazna, ali i realna terapeutkinja, koja je mi je pojasnila kako je za rezultate koje sam željela postići, nužna promjena stila života i uvođenje nove prehrane u svakodnevicu.

Iako sam inicijalno bila skeptična prema programu koji mi je Natalija predstavila, odlučila sam krenuti. Nisam imala ništa za izgubiti. U prvih mjesec dana održavanja programa izgubila sam šest kilograma. Pridržavanje zadane prehrane nije bilo iscrpljujuće jer nije zahtijevalo pripremu nekih kompliciranih obroka. Međutim, slatkiše, koje jako volim, više nisam jela.

Vidljivi i mjerljivi rezultati bili su odličan poticaj za nastavak programa. Učinkoviti tretmani za tijelo na termo biku ili termo kapsuli, uz stalnu Natalijinu asistenciju i potrebnu korekciju pojedinih vježbi, doveli su do toga da se tijelo počelo oblikovati onako kako sam željela. Međutim to je bio tek početak procesa, koji do sada traje punih deset mjeseci. Naravno, da su u tom razdoblju postojali trenutci kad mi se nije išlo u Lineu Snellu, ali usprkos tome išla sam redovito i nakon određenih vježbi i opuštanja koje slijedi u termo sauni ili termo deki, bila bi zadovoljna činjenicom da sam otišla.

Nakon deset mjeseci, moje druženje s Lineom Snellom je pri kraju. Rezultiralo je redukcijom 27 kilograma i ….cm. Danas to smatram jednom od boljih investicija.

I na kraju,  hvala Nataliji, na potpori, zbilja si sjajna.

 

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!