Iva Džapo

„Ja sam Iva, a ovo je moja priča… priča o jednom mom velikom uspjehu koji me promijenio kao osobu, potaknuo da budem bolja prema sebi, slušam svoje tijelo i budem zadovoljna.“

Iva Džapo

Ja sam Iva, a ovo je moja priča… priča o jednom mom velikom uspjehu koji me promijenio kao osobu, potaknuo da budem bolja prema sebi, slušam svoje tijelo i budem zadovoljna.

U mom životu uvijek je sve trebalo biti posloženo, onako kako se očekuje, u vrijeme kada se očekuje… to sam bila ja i to sam još uvijek ja. No, s tog puta lako je ponekad skrenuti, izgubiti se, a onda se treba znati vratiti…

U svojim ranim četrdestima kod mene je sve bilo baš kako treba – dobar posao, brak, dvoje krasne djece… dovoljno za sreću. I jesam, bila sam sretna, ali nešto je nedostajalo. Svakodnevna rutina, obaveze, ritam života, moji životni prioriteti, moje najveće ljubavi, nisu mi ostavljali dovoljno vremena da se ponekad posvetim i sebi. Tako sam mislila, vjerovala, nalazila opravdanja…

U mladosti mršava, vitka tek nešto malo jače građe u bokovima i bedrima, sada odjednom s dvoznamenkastim brojem kilograma viška. No, kada bolje razmislim i vratim sat unazad, to odjednom i nije bilo odjednom. Nakon prve trudnoće ostalo je pet kilograma viška, nebitno. Nakon druge trudnoće još četiri. I to je bilo nebitno. Skinut ću ja njih, vjerovala sam.

No umjesto skidanja tih kilograma, s godinama koje su dolazile, polako, ali sigurno dobila sam još pokoju. Usku garderobu postepeno sam mijenjala s lepršavim tunikama i haljinama. U početku možda samo podsvjesno, ali u jednom trenutku potpuno svjesno, višak kilograma počeo me smetati. Nedostajala mi je ona prijašnja slika u ogledalu, ona stara ja.

Kako nikada nisam bila neki aktivan, sportski tip, niti neki gurman, a niti kuharica, nekoliko mojih pokušaja mršavljenja dijetama koje su više bile izgladnjivanje, davali su nikakve do minimalne rezultate.

A onda, potaknuta spletom okolnosti koji su u jednom trenutku imali veliki utjecaj na mene, čvrsto sam odlučila da se mogu, hoću i želim promijeniti, želim smršaviti. Znala sam da to mora biti kombinacija pravilne prehrane i vježbanja, kao i da ne želim grupne treninge, već individualan pristup stručnih osoba koje će me pratiti, usmjeravati, motivirati i podržavati.

Kako današnje tehnologije čine čuda, tako se i meni jednoga dana pojavila poveznica na stranicu Linea Snelle, a na njoj Jasminina priča (Hvala Jasmina). To je bilo to! Ako je mogla ona, ja ću bar probati.

Već tijekom prvog dolaska na savjetovanje u Lineu Snellu svidio mi se ambijent i atmosfera koja je vladala, ali i prezentirani koncept rada. Ona sauna koja dolazi za opuštanje nakon vježbanja zvučala je primamljivo. Nisam dugo dvojila, krenula sam već sljedeći tjedan.

Kao i svaki početak, i moj početak u Linea Snelli bio je težak, izazovan, pomalo opterećujući… Kondicije nisam imala, kuhanje i način prehrane morala sam prilagoditi novom režimu. Za mene je to često značilo i dvostruko kuhanje u večernjim satima, organizacija dana na način da stignem jesti svojih pet obroka kako je planirano, dosta promjena i odricanja… I ne, kilogrami i centimetri nisu počeli nestajati odmah. Bilo je potrebno vrijeme da se vidi prvi rezultat, onaj pravi, 3 kilograma manje na vagi.

To mi je dalo strašnu motivaciju i tada je nekako sve postalo lakše. Tada sam počela razmišljati drugačije. Tada dolazak u Linea Snellu više nije bio samo zbog mog cilja, tada sam počela dolaziti jer sam tamo provodila SVOJIH sat vremena sama sa sobom i jer mi je to odgovaralo, to je postao dio moje tjedne rutine.

Nakon četiri mjeseca moj zacrtni cilj bio je postignut, zapravo postigla sam i puno više od toga. Vratila sam se na kilažu prije prve trudnoće, vratila sam se u uske majice i ponovo obukla odijelo u kojem sam obranila diplomski prije točno 20 godina.

No ono što je puno bitnije, potpuno sam promijenila razmišljanje o prehrani, postala sam puno aktivnija i pronašla sam vrijeme za sebe, ono isto za koje sam mislila da ga ne mogu imati.

I sljedećih godinu dana redovito sam vježbala u Linea Snelli, više ne mršavim, ali uživam. Uz vježbanje počela sam hodati, puno hodati… i to je postao dio moje tjedne rutine… sati koje posvećujam sebi i koji me čine zadovoljnom.

Nakon svega, ja sam sigurna da ću nastaviti ovim putem i znam da će me Linea Snella prati uvijek kada bude potrebno.

Svima vama, divnim ženama, koje se nalazite u sličnim situacijama, koje se želite mijenjati, ali mislite da ne možete, da vježbanje nije za vas, koje možda nemate hrabrosti… počnite vjerovati u sebe, donesite odluku i ne odustajte od svoga cilja… A kada se to dogodi, toplo preporučam da za svoga suputnika na tom putovanju odaberete Linea Snellu jer ćete se s njom osjećati dobro, ugodno, pozitivno, cijenjeno, jer će vam tamo biti pružena sva potrebna briga i pažnja.

Zbog iznimno ugodne i mirne atmosfere, naporno (ali učinkovito) vježbanje s vremenom postaje zadovoljstvo, a opuštanje u sauni neizostavna nagrada za uložen trud. Zato je Linea Snella posebna, drugačija… zato sa zadovoljstvom svaki puta tamo dolazim i s osmijehom odlazim.

 

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!